Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

"ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ": ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Υ!

Εδώ στο Υ όπως θα έχετε ήδη καταλάβει καλύπτουμε το πολιτικό ρεπορτάζ με ιδιαίτερη ανευθυνότητα και χασμουρητό.Συνεπείς στο καθήκον της παραπληροφόρησης σας λέμε ότι μάλλον, και αν δεν βρέξει ,θα γίνουν εκλογές στις 4 του Οκτώβρη του σωτήριου έτους 2009 μ. Χ.( μετά Χριστοφοράκου)

Όλοι οι πολιτικοί εν' όψη εκλογών φοράνε τα καλά τους υπόθετα και προβάρουν τις συντηρητικές δεξιές χείρες τους για να περιορίσουν τυχόν διαρροές της δεξαμενής τους προς τα αριστερά ή ακόμη δεξιότερα. Στόχος τους είναι να διαπρέψουν σε αυτό που κάνουν χρόνια τώρα και να στοχεύσουν και να πετύχουν στο κέντρο με τον νικητή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να κερδίζει ένα γλειφιτζούρι της αρεσκείας του.

Ήδη σε δημοσκοπήσεις και άλλες μετρήσεις του Καραμανλή βγαίνει κατά πολύ μικρότερη και του Γιώργου φαίνεται να μεγαλώνει επικίνδυνα. Σταθερή παραμένει της Παπαρήγας ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ ίσα ίσα που φτάνουν το όριο για τα τελικά. Συνεχώς μεγαλώνει και του Καρατζαφέρη ενώ των Οικολόγων έχει ζαρώσει ολοκληρωτικά .

-Ο νοητός πρωθυπουργός αναμένεται να εμφανιστεί στη Δ.Ε.Θα-βρω-να-παρκάρω-πουθενά (αθάνατε Τάμπυ!) αδυνατισμένος λόγω της κρίσης στη βιομηχανία του ζαμπόν.

-Από την άλλη μεριά στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι κάνουν λόγο για αλαζονική έπαρση του προέδρου του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αυτή (εννοώντας τη Ν.Δ.) μέχρι και το μουστάκι θα τον βάλουν να ξυρίσει".

-Σε δηλώσεις του ο κ.Καρατζαφέρης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα περιστέρια που βρήκαν ανακούφιση στο κεφάλι του συμπληρώνοντας παράλληλα ότι οι εκλογές θα ήταν καλύτερο να γίνουν αφού πάρουμε την Πόλη.

-Αδιάφορη και αξύριστη εμφανίζεται η κ.Παπαρήγα στο ενδεχόμενο πρόωρης εκσπερμάτισης του πολιτικού συστήματος , ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν ακόμη ως προς το τί είδους χόρτο κάπνιζε ο Τσίπρας στα νιάτα του.

Μεγάλος διαγωνισμός Υ: Μαντέψτε σωστά ποιος από τους εξαίρετους πολιτικούς μας θα πει τη μεγαλύτερη παπάρα προεκλογικά και κερδίστε:

-Μια δωρεάν μετακόμιση από τον Τάμπυ!

-Ένα ρομαντικό δείπνο με πιτόγυρα με τον Mr.Kaya!

-Ένα βιβλίο με τις περιπέτειες του Γουίνι υπογεγραμμένο με κίτρινο κραγιόν από την Forget-me-Not!

-Μια δωρεάν ψυχοθεραπεία από τον Dr.Koul με την γνωστή μέθοδο της ζεστής μπύρας !

-Συμμετοχή στο νέο ημερολόγιο του Χαράλαμπου με απρεπείς φωτογραφίες ,πρόστυχες πόζες και άλλα πολλά δώρα!
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

3 σχόλια:

Φανή 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:22 π.μ.  

καηκες απο το διαβασμα μου φαινεται...

Myrto. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:48 π.μ.  

Θα συμφωνήσω απολύτως με την προλαλήσασα!!! …και θα συμπληρώσω: μαζούτ καίς???
Η απάντηση στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή και δεν θέλω να στερήσω τα ιδιαίτερα δώρα που προσφέρονται από κάποιον άλλο (αν και το βιβλίο με τις περιπέτειες του Γουίνι και υπογεγραμμένο μάλιστα!, είναι μια αδιαμφισβήτητα πολύτιμη ευκαιρία!!!!)
Αλλά θα κρατηθώ… (αφού πρώτα συγχαρώ την κυρία της παρέας για την ενδιαφέρουσα-πρωτότυπη ποικιλία χρωμάτων που διαθέτει σε κραγιόν!!!!)
Και τέλος μια ερώτηση… Γιατί μίστερ δεν υπάρχει δική σου προσφορά στα δώρα του διαγωνισμού? Διεξάγεις διαγωνισμούς στις πλάτες των ανυποψίαστων συν-αδερφων, συνοδοιπόρων, συν-μπογκατόρων ( μπορεί να μου διαφεύγει κάτι, γιαυτό you name it!!)??? Ντροπή!!!Παρακαλώ να αναδιαμορφωθεί η λίστα των βραβείων άμεσα!!!!Και προς αποκατάσταση της απερισκεψίας σου να υπερισχύουν οι δικές σου προσφορές!!! :P

forget-me-not,  2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:17 μ.μ.  

αγαπητή μυρτώ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
θα φροντίσω προσωπικά να είσαι η νικήτρια και το δώρο σου θα το επιμεληθώ με φροντίδα και προδέρμ!