Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

4ο Απολλώνιο Regularity Rally Ιστορικών Αυτοκινήτων. Ευτυχώς έχουμε ακόμα τέτοιες διοργανώσεις.

Ο Δήμος Ιλίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει τη διοργάνωση του Απολλώνιου Regularity Rally από το Triumph Sports Club Greece, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όλους τους φίλους του κλασικού αυτοκινήτου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η εκκίνηση του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009, θα γίνει για το πρώτο αυτοκίνητο στις 9.30 π.μ., έξω από το Δημαρχείο του Ιλίου, ενώ νωρίτερα, θα έχει πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος και ο τεχνικός έλεγχος.

Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν περίπου 290 χλμ. σε περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας και της Εύβοιας, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν έξω από το Δημαρχείο Ιλίου. Η μεσημεριανή ανασυγκρότηση θα γίνει στην όμορφη παραλία Χαλκίδας, όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αυτοκίνητα, πριν ξεκινήσουν για το δεύτερο σκέλος του Rally ενώ τo πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να τερματίσει γύρω στις 6.00 μ.μ. οπότε και θα ξεκινήσει σταδιακά η απογευματινή συγκέντρωση των αγωνιζομένων. Οι νικητές θα προκύψουν από τις 15 ειδικές διαδρομές ακριβείας.

http://www.apollonio-rally.gr/

Η αφίσα είναι από το ράλλυ του 2008.