Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Γίνε και εσύ ο μαλάκας της παραλίας. Μπορείς!


Τι σχέση έχει το παγόνι με το αν θέλεις εσύ να γίνεις ο μαλάκας της παραλίας?
Μεγάλη
Ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο επιδεικνύονται και τα δύο

Μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία των σφίχτερμαν που έχουν πλακωθεί στη γυμναστική, στις πρωτεΐνες και στις αυξητικές ορμόνες.
Αυτούς τους ξεχωρίζεις από τη μεγάλη μυική μάζα δίχως καθόλου γράμμωση στο άνω μέρος του κορμιού χωρίς όμως να έχουν καθόλου κοιλιακούς και γυμνασμένα πόδια, δύο κατηγορίες μυών δηλαδή, που θέλουν επιμονή και υπομονή για να δεις αποτελέσματα, ενώ αυτοί προτιμάνε το γρήγορο και πιο εύκολο τρόπο.









Άλλη κατηγορία είναι οι κάνω ό,τι νάναι, φωνάζω, χοροπηδάω, ντύνομαι με ηλίθια ρούχα, χρώματα, καπέλα κλπ, μαλακίζομαι για να τραβήξω τη προσοχή. Αυτό τουλάχιστον βγάζει και γέλιο, είναι πιο συμπαθής μαλάκας αυτός.





Έχουμε φυσικά και τη κατηγορία των τρέντυδων ανδρών και γυναικών που τα αξεσουάρ είναι πιο σημαντικά από την άνεση. Μπότες στη παραλία, πεδιλάκια με τακουνάκι, εσάρπα ή το άλλο το πανί που φοράνε στη μέση, δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται για να πάνε μέχρι το μπαρ και καλά για να μη φαίνεται??? το μαγιό (παρεό!, το θυμήθηκα) και δύο τσάντες με τα απαραίτητα? (κρέμες, μάσκες, γυαλιά, καλλυντικά, δονητές αδιάβροχοι κλπ). Και αυτή ψιλοσυμπαθής κατηγορία διότι βλέπεις και κανά ωραίο κώλο.


Η κατηγορία του επικίνδυνου μαλάκα είναι όταν καβαλάει το τζετ σκι χωρίς να τηρεί κανόνες ασφαλείας.
Λεβεντομαλάκας? Αρχοντομαλάκας? Μαλάκας του αλμυρού νερού?
Βλαχομπαρόκ νεοέλληνας μαλάκας? τι σημασία έχει?
Στα αρχίδια αυτών που ενοικιάζουν τα μηχανάκια θαλάσσης, αυτοί κοιτάνε να τα αρπάξουν και δε τους νοιάζει ποιος γκαυλόγκαζος θα τους τα στάξει.



Ακόμα μια, πιο συχνή κατηγορία φτωχομαλάκων είναι οι ρακετομαλάκες, οι οποίοι όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν πιάνουν ρακέτα στο χέρι αλλά κάθονται μπροστά στη θάλασσα ακριβώς, κλέβουν το χώρο, βογγάνε και καλά από την υπερπροσπάθεια, πετάνε άμμο και κυνηγάνε το μπαλάκι.
Η μαλακία τους δεν έγκειται στο ότι νομίζουν ότι παίζουν ή διασκεδάζουν αλλά στο ότι όπου πάει το μπαλάκι ζητάνε και συγνώμη!
Τι ζητάς συγνώμη βρε μαλακομαλάκα αφού είσαι άσχετος, ενοχλητικός και ξέρεις ότι κάνεις μαλακίες?
Σταμάτα να παίζεις ή πήγαινε πιο πέρα
Δηλαδή αν περιμένεις ότι η γκόμενα που θα σε θαυμάσει για το πως παίζεις τα μπαλάκια σου, αξίζει ως γυναίκα για να της κάτσεις τότε και οι δυο έχετε και γαμώ τα κριτήρια!
Τελευταία και πιο μισητή κατηγορία μαλάκα είναι αυτός που σβήνει και αφήνει το τσιγάρο στην αμμουδιά, χωρίς άλλα σχόλια