Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Μα καλά, τι έχουν πάθει όλα τα κανάλια με τις εκπομπές μαγειρικής;


Επιδημία έχει πέσει; Είπαμε να δούμε καμιά συνταγή, αλλά όχι και έτσι! Κάθε κανάλι έχει και την δικιά του εκπομπή μαγειρικής! Τόσο καλά τρώμε εδώ στην Ελλάδα; Έχω βαρεθεί να αλλάζω κανάλι και να πέφτω πάνω σε παστίτσιο, μακαρονάδες, αστακούς και παρουσιαστές που δεν έχουν ιδέα από μαγειρική!

Ωραία όλα αυτά. Καλό να μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε αντί να προτιμούμε το έτοιμο φαγητό. Αλλά μαθαίνουμε; Θέλω να πω, ποιοι βλέπουν αυτές τις εκπομπές και γιατί; Δηλαδή, αν είναι να τις βλέπουν μόνο οι γιαγιάδες...άστο καλύτερα! Δεν υπάρχει καλύτερο φαγητό από της γιαγιάς! Το θέμα είναι να μάθουν...κάποιες...να μαγειρεύουν. (και τώρα θα "φάω" την κατάρα πολλών γυναικών).


(Και αφού είπα τον πόνο μου). Πίσω στο θέμα- εκπομπές. "Μάστορες" στις εκπομπές ριάλιτι μαγειρικής είναι και οι Αμερικάνοι. Έχω δει κάποια επεισόδια από μια εκπομπή(δε θυμάμαι τον τίτλο), όπου οι σεφ που παίρνουν μέρος πρέπει μέσα σε ένα χρονικό όριο να τελειώσουν τις δημιουργίες τους και μάλιστα μετά τα φαγητά να τα δοκιμάσουν γευσιγνώστες, οι οποίοι θα τους βαθμολογήσουν

Περιμένω να δω αυτό το Love bite, που κάποιος προσπαθεί να ρίξει μια γυναίκα με την μαγειρική του! Θα ρίξουμε πολλά γέλια!