Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα μέλη του διοργανώνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Μια βραδιά αυγουστιάτικης πανσελήνου ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το Κολυμβητήριο σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009. Για όσους από τα μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου λατρεύουν τη νυκτερινή αθλητική ζωή και διακρίνονται από ρομαντισμό, μπορούν ελεύθερα, με φόντο τη φεγγαρόφωτη πισίνα να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τις βουτιές το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Χωρίς προβολείς παρά μόνο με φωσφορικά φωτάκια τοποθετημένα στο βυθό της πισίνας και παρέα με το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα οποία φαντάζουν να προσδίδουν μια ιδιαίτερη ρομαντική πινελιά στην ατμόσφαιρα, οι δεινοί λάτρεις του υγρού στοιχείου -μέλη του κολυμβητηρίου, αναμένεται να απολαύσουν μαζί το άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού και τη δροσιά του νερού, τη νύχτα της 6
ης Αυγούστου με φεγγάρι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Πάντως και τα μη μέλη του κολυμβητηρίου μπορούν να επισκεφθούν τη βραδιά εκείνη το χώρο και να καθίσουν περιμετρικά της πισίνας απολαμβάνοντας το θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο θα υπάρχει και ναυαγοσωστική κάλυψη.


FORGET-ME-NOT