Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΕΤΣΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!


Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχα μέσω msn με έναν γνωστό blogger (μην με ρωτήσετε ποιος γιατί δεν θα σας πω. Αλλά σίγουρα τον ξέρετε όλοι!) άκουσα κάτι το εκπληκτικό. Ομολογώ ότι δεν το δοκίμασα όμως. Βλέπετε...φοβάμαι...

Σε ερώτησή μου λοιπόν για το πώς την παλεύουμε με όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε αποστομώθηκα με την εξής συμβουλή:

"Πάρε μια φωτογραφία της Θώδη και ξεκίνα να αυνανίζεσαι. Όλα σου τα προβλήματα τότε θα σου φαίνονται παιδικά και ασήμαντα μπροστά στο ζόρι που περνάς εκείνη τη στιγμή!"

Σάστισα είναι η αλήθεια! Αλλά σαν το καλοσκέφτηκα (το φιλοσόφησα ρε παιδί μου) τελικά κατέληξα ότι δεν έχει και άδικο! Γιατί όλα μας τα προβλήματα δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι πολύ χειρότερο που μπορεί να έρθει...Για αυτό λοιπόν χαΛΛαρά αδέρφια!
Δεν αξίζει να πεθάνουμε για κάποιους λίγους βλάκες που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ας ζήσουμε για αυτούς που αξίζουν.

Υ.Γ. Η παραπάνω συμβουλή λειτουργεί εξίσου με πολλές παραλλαγές όπως : Τόκος, Βέφα, Τένια Μακρή και τα ρέστα.Παρακαλώ αν κάποιος έχει τα κότσια να το δοκιμάσει ας μας το επιβεβαιώσει..
.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

2 σχόλια:

Panbeautiful21 31 Αυγούστου 2009 στις 9:54 μ.μ.  

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Και δεν το κόβω καλύτερα;;;;;;

Ανώνυμος,  1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:44 π.μ.  

Ό τι και να λέτε, μια τερατολαγνεία την έχουμε οι νεοέλληνες. Ένα τσούρμο "αστέρια" μαζεύει εκτίμηση, σεβασμό, καταξίωση ντεμέκ και τα μπικικίνια, κυρίως, που λείπουν απ' το μέσο Έλληνα. TV, Βουλή, Πίστες, Γήπεδα τι τζίρο κάνουν; Μια πετυχημένη ονείρωξη.. με πολλαπλούς οργασμούς (νιώθουμε κι Ευρωπαίοι γιά!)
Γιάννης