Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΠΩ ΑΗΔΙΑ!


Δηλαδή μετά πώς να μην είμαι αρνητική απέναντι στις γελοιότητες που πλασάρουν ορισμένες φορές οι ομοφυλόφιλοι??

Βλέπετε τον Περεζ Χίλτον, σε μια φωτογράφηση που έκανε.
Ο Πέρεζ, ο μεγαλύτερος blogger στον κόσμο, ή "the queen of all media" όπως αυτοαποκαλείται, αν και τροφοδοτεί πολλά από τα ποστ μου με τα δικά του, είναι τουλάχιστον κακόγουστος.
Να μην πω τίποτα άλλο και θεωρηθώ ρατσίστρια.
Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα...

FORGET-ME-NOT

2 σχόλια:

Tree Surgeon 7 Αυγούστου 2009 στις 11:58 π.μ.  

Δε βλέπω κάτι το γελοίο στις φωτογραφίες. Δε θίγουν την αισθητική μου -είναι κάπως άσχημος στο πρόσωπο, αλλά αυτό δεν κάνει τις φωτογραφίες γελοίες.

Έκαστος ελεύθερος στη διαχείριση του εαυτού του. Ούτε αντιλαμβάνομαι γιατί το να έχει κανείς γονότυπο ΧΥ τον αποκλείει από το να εκφέρεται κατά πώς επιθυμεί.

Από όλες τις κοινωνικές επιταγές, θα ήταν δόκιμο να γίνει αντιληπτό πως ο καθείς είναι ελεύθερος να αποκκλίνει ή να συγκλίνει προς αυτές, σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του και όχι σύμφωνα με τα γραφειοκρατικά χαρακτηριστικά του. Να μη γινόμαστε κτηνώδεις -να απέχουμε από την καταχρηστική λιτότητα. Το βιολογικό φύλο παρουσιάζεται ως υπεραξία. Δεν είναι, γιατί ο άνθρωπος αυτο-ορίζεται από το τι νιώθει και το τι πρεσβέυει ιδεολογικά, και όχι από τον καρυότυπό του. Εάν ωριζόταν από τον καρυότυπό του, τότε όλα τα άτομα με τρισωμία 21 π.χ. θα ήταν μη-άνθρωποι, γιατί δε διαθέτουν τον τυπικό χρωμοσωμικό αριθμό.

Τοποθετούμαι υπέρ της αυτοδιάθεσης: ως κοινωνία, είναι πρωτόγονο να περιθωριοποιούμε τις επιλογές κάποιων. Αν αυτές θίγουν την αισθητική ή την ηθική κάποιου, τότε αυτός δεν έχει παρά να τις αγνοήσει, ή να προσαρμόσει τα κριτήριά του ώστε να μην τον ενοχλούν πλέον.

forget-me-not,  7 Αυγούστου 2009 στις 3:20 μ.μ.  

ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Νομίζω πρώτη φορά μου αφήνουν κάτι τόσο καλογραμμένο.

Είμαι της αποψης πως ο Θεός μας έφτιαξε ώστε να ταιριάζει ο άντρας με τη γυναίκα. Είναι έτσι πλασμένα τα δυο φύλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα και ανατομικά.

Είδα πως σπουδάζεις ιατρική, επομένως γνωρίζεις περισσότερα από εμένα για γονότυπο και τον χρωμοσωμικό αριθμό των ανθρώπων.
Οπότε, δεν μπορώ να απαντήσω κατάλληλα...

Συμφωνώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογών και έκφρασης. Αλλά με αυτό τον τρόπο έκφρασης, μόνο να γελοιοποιηθεί μπορεί ο συγκεκριμένος.

Δεν τοποθέτησα στο περιθώριο τους ομοφυλόφιλους.