Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Τα γίδια και τα ίδια

'Οπως όλες οι βλακείες και οι μόδες στην Ελλάδα κρατάνε λίγες ημέρες και ξεφουσκώνουν Αυτό όμως που προσπαθώ να μη παρακολουθώ αλλά όπου και να μπω είναι πρώτο θέμα είναι η γιδοσύνη των μπλόγκερ, με πρωτεργάτη το "κατατρεγμένο" και "καημένο" τρωκτικό.
Η αντίστοιχη κουτσομπολίστικη με ολίγον πολιτικοκοινωνικά θέματα "Espresso" της μπλογκόσφαιρας.
ΟΙ τέσσερις συντάκτες, νέα παιδιά, σκούζουνε εδώ και πόσες ημέρες? μήνες? σα κάτι μυξοπαρθένες που της έκλεισαν μερικά αγόρια το μάτι. και από πίσω σιγοντάρει όλο το επιτελείο των αναγνωστών τους, μάλλον αρκετοί από αυτούς επειδή έχουν και σοβαρούς αναγνώστες και για μπαλέτο συνοδεία έχουν άλλα μπλογκ, φιλικά προς αυτούς.
Τσιρίδες συνέχεια ακούω "Αχχ, θέλουν να μας κλείσουν, θέλουν να μας φιμώσουν, να μας τσιμπουκώσουν, μας φοβούνται και λοιπές παπαριές.
Πως κλείνει ένα μπλογκ? Κανένας σας δεν έχει ιδέα, πάω και στοίχημα για αυτό. Αλλά ακόμα και να "κλείσει" τι τους εμποδίζει να ανοίξουν άλλο? ε? Τίποτα. Που είναι η προσπάθεια φίμωσης?
Βογκάνε αλλά περηφανεύονται ότι έχουν δύο μηνύσεις εις βάρος τους. Ειλικρινά χέστηκα.
Οι σοβαροί δημοσιογράφοι έχουν πιο πολλές αγωγές, μηνύσεις και καταγγελίες αλλά δε βγαίνουν να τις χρησιμοποιήσουν για να διαφημίσουν πόσο καλοί είναι αυτοί και πόσο κακοί οι άλλοι.
Στο κάτω της γραφής, αν έχουν δίκιο, τι φοβούνται? Θα δικαιωθούν, σωστά?
Έχουν εμπάθεια με το Μάκη. Καλά κάνουν, για δικούς τους λόγους. Τσολιάδες στα αρχίδια του είναι? Τι τους νοιάζει τι κάνει ο άλλος?
Ο καθένας έχει μια άποψη για το τι κουμάσια είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Δε τους χρειαζόμαστε να μας πούνε τι άνθρωπος είναι ο Μάκης ή ο Χατζηνικολάου ή ο Πρετεντέρης κλπ.
Τους βλέπουμε, τους έχουμε πάρει χαμπάρι.
Δεν αντέχω να βλέπω να σπαταλιέται αυτό το ελεύθερο βήμα του διαδικτύου για να δημιουργείται τεχνητά θόρυβος γύρω από τον κάθε μπλόγκερ, που απώτατο σκοπό έχει απλά να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Βογγάνε και τσιρίζουν όχι επειδή θέλουν να αλλάξουν μια κοινωνική κατάσταση αλλά να αλλάξουν οι ίδιοι κοινωνική θέση μέσα σε αυτή τη σάπια κατάσταση που κατηγορούνε.
Και έχεις και ένα σωρό κόσμο και γίδια από άλλα μπλογκ να φωνάζουν για κατάργηση της ελευθερίας έκφρασης.
Ρε κορόιδα, κανείς δε θέλει να σας κλείσει, διότι αν σας κλείσει πως θα παρακολουθεί μετά ΤΙ λέτε, για να σας φακελώνουν?
Θέλετε και παραδείγματα?
Πως νομίζετε ότι έχουν αναπτυχθεί τόσα σαητ "κοινωνικής δικτύωσης"? Πιστεύετε ΔΙΧΩΣ τη κρατική υποστήριξη των μυστικών και φανερών υπηρεσιών των μεγάλων δυνάμεων?
Θέλετε και άλλο παράδειγμα?
Γιατί πχ επιτρέπεται η διακίνηση παράνομου υλικού (περίπου το 90%) μέσω του rapidshare και δε το έχουν κλείσει? Μήπως για να γίνεστε συνδρομητές και να καταθέτετε όλα τα στοιχεία σας? (τραπεζικοί λογαριασμοί, πιστωτικές κάρτες κλπ).
Λυπάμαι τα γίδια που ενώ τους έχει δοθεί ελευθερία έκφρασης, δεν ξέρουν ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.

Για αυτό όπως είπε και ο φίλος σας ο Λένιν "Η ελευθερία είναι πολύτιμη, τόσο πολύτιμη που πρέπει να δίνεται σε δόσεις"