Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY U20


Στην παραλία της Ασπροβάλτας θα χτυπά το Σαββατοκύριακο η καρδιά του ελληνικού και βαλκανικού Μπιτς Βόλεϊ, καθώς η χώρα μας φιλοξενεί για πρώτη φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κάτω των 20 ετών (U20), με συνδιοργανωτές την ΕΠΕΣΘ, την ΕΟΠΕ και τον Δήμο Αγ. Γεωργίου. Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 17 ομάδες από έξι κράτη-μέλη της Βαλκανικής Ενωσης Πετοσφαίρισης (Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία) και η χώρα μας θα μετάσχει με δύο ομάδες ανδρών (Μήττας/Αριστόπουλος, Κογκαλίδης/Ρεζκ) και τρεις ομάδες γυναικών (Τάσσου/Μαλουσάρη, Βλαχάκη/Σφυρή, Σάγκοβιτς/Μεθενίτη).
Η εμπειρία του Δήμου Αγ. Γεωργίου, που έχει αναλάβει με επιτυχία πολλές Πανελλήνιες διοργανώσεις την τελευταία δεκαετία, αποτελούν το μεγαλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία και του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και αυτό τονίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου, που διοργάνωσε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η ΕΠΕΣΘ. Παραβρέθηκαν η αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Ελένη Ζέτου, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και γεν. γραμματέας της BVA, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο Δήμαρχος Αγ. Γεωργίου, Αγγελος Φραντζής και η διεθνής Θεσσαλονικιά αθλήτρια, Δήμητρα Σάγκοβιτς.

Η διοργάνωση ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής, με την τεχνική σύσκεψη και τον καταρτισμό των ομίλων, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα αρχίσει, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, στις 10 το πρωί. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα.

Οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων και μέσω διαδικτύου, αφού κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει ζωντανή ροή αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της ΒVA (www.balkanvolleyball.org).

FORGET-ME-NOT