Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Αναστολή της Απεργίας Πείνας, κλιμάκωση και συνέχιση του αγώνα κατά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.


Θέμα: Αναστολή της Απεργίας Πείνας, κλιμάκωση και συνέχιση του αγώνα κατά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Μετά από συνεχείς εμπαιγμούς ,υπαναχωρήσεις και εξόφθαλμες παρανομίες η ομάδα η οποία έχει διοριστεί προκειμένου να ελέγχεται η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της χώρας ετράπη σήμερα για μία ακόμα φορά σε άτακτη και ένοχη φυγή, αποφεύγοντας να συγκληθεί για συνεδρίαση στις 14:00 όπως είχε επίσημα ορισθεί, για να ανακαλέσει την απόφαση σκάνδαλο αθώωσης μελών τού καρτέλ χάλυβα, νομίζοντας ότι μπορεί να μας εμπαίζει ατιμωρητί και να μας οδηγήσει έτσι έντεχνα στον φυσικό θάνατο !

Κατ' αυτόν τον τρόπο εξευτέλισε ξεδιάντροπα τον θεσμό πού υποτίθεται ότι υπηρετεί και εξέθεσε την πολιτική κυβέρνηση τής χώρας.

Οι θλιβεροί αυτοί άνθρωποι, μίσθαρνα εκτελεστικά όργανα των οικονομικών αφεντικών της χώρας απεδείχθησαν για πολλοστή φορά κατώτεροι και των ελαχίστων ανθρώπινων προτύπων και είναι ανάξιοι πλέον κάθε ενασχόλησης μαζί τους. Σήμερα το μεσημέρι μπήκε οριστικά η ταφόπλακα στην λειτουργία τού θεσμού αυτού στην Ελλάδα...

Η εταιρεία IRON TENCO AE η οποία κατήγγειλε και ξεσκέπασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σκληρό καρτέλ χάλυβα των μεγαλοβιομηχάνων, θα καταφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη κάνοντας χρήση μηνύσεων και αγωγών εναντίον κάθε υπευθύνου τής Αρχής αυτής με την βεβαιότητα ότι οι εισαγγελείς και δικαστές πού έχουν παραμείνει όρθιοι σε αυτή τη χώρα θα εκκαθαρίσουν επιτέλους την υπόθεση φθάνοντας στον πυθμένα της.

Αλλά η υπόθεση τής καταστροφής της εταιρείας μας από το καρτέλ τού χάλυβα υπήρξε μόνο η αφετηρία της απεργίας πείνας.

Στους 5 μήνες πού περάσαμε νηστικοί στον δρόμο, ο Θεόδωρος Τενέζος, και εργάτης και επιχειρηματίας 148 μέρες μείον 44 κιλά και ο Γιώργος Κοσμόπουλος γιατρός χειρουργός θώρακα, καρδιάς 30 μέρες μείον 12 κιλά , αναδείξαμε το κεντρικό δομικό πρόβλημα τής χώρας.

Ξεσκεπάσαμε δημόσια την πραγματική εξουσία τής χώρας πού είναι οι ομάδες των μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες με τη δύναμη τού χρήματος πού διαθέτουν έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους την πολιτική εξουσία και όλους τούς υπόλοιπους κρατικούς και μη μηχανισμούς, όπως τα ΜΜΕ.

Τούς τελευταίους 5 μήνες στον δρόμο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εμείς δεν μασήσαμε τα λόγια μας. Φέραμε στην επιφάνεια χωρίς δισταγμό όλα τα ονόματα των Ελλήνων μεγιστάνων τού πλούτου πού στην πραγματικότητα εξουσιάζουν την πατρίδα μας με σκοπό να τούς γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες μαζί με τα εγκλήματα πού κατά συρροή διαπράττουν σε βάρος όλων μας.

Δεν σταματήσαμε στις καταγγελίες κατά των τραπεζιτών, μεγαλοβιομηχάνων μεγαλεμπόρων και των ιδιοτελών υπαλλήλων τους, αλλά προχωρήσαμε καταθέτοντας την πρόταση για σύγκλιση πανεθνικής Συνδιάσκεψης με συγκεκριμένη ατζέντα και σκοπό την επανίδρυση τού κράτους για την αναδόμηση μιας δημοκρατικής πλέον πολιτείας ,πού έχουν ήδη προσυπογράψει χιλιάδες ενεργοί πολίτες και φορείς.

Στα πλαίσια τού αγώνα κατά των καρτέλ και μονοπωλίων πού αρχίσαμε, κάναμε προτάσεις πού αφορούν την εξάρθρωση των ομάδων που συνασπισμένες κυριαρχούν σε όλους τούς τομείς τής οικονομικής ζωής και μας ληστεύουν, όπως και μέτρα ελέγχου της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού από την πολιτική και όχι από τούς μεγαλοεπιχειρηματίες...

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τα βίντεο στο http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/07/blog-post_1062.html