Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Πάλι λεφτά θέλουν...

Βρε τι θα κάνουμε δαύτους; Φόροι εδώ φόροι εκεί. Φόροι και στα κινητά! Μα τι ζητήσαμε; Ένας μήνας να περάσει χωρίς να ακούσουμε για φόρους. Τόσα πολλά χρωστάνε; Αμ, έτσι θα το κλείσουμε το μαγαζί νωρίτερα!

Τι σου φταίει κύριε η γιαγιά και ο παππούς που έχει ένα κινητό να μιλάει με τα παιδιά του; Τι να προλάβει να πληρώσει με την συνταξούλα που του δίνεις. Κάνε μια φορά και μια αξιοπρεπή αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις και μετά βάλε και ένα φόρο.

Από την άλλη είναι και μια αφορμή να αφήσουν τα κινητά τα μικρά παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να περπατάω στο δρόμο και να βλέπω παιδάκια του δημοτικού, με το κινητό στο χέρι. Άντε τώρα να πείσει το παιδάκι τον πατέρα του, να του πάρει ένα κινητό.

Πολλά μαζεμένα ρε παιδί μου. Μας έκοψαν και το τσιγάρο και άντε να κάνεις έρευνα αγοράς να βρείς καφετέρια για καπνίζοντες! Πίνεις δυο γουλιές καφέ και τρέχεις σαν τρελός στη γωνία μαζί με άλλα 300 άτομα από την γύρω περιοχή. "Φίλε και εσύ για τσιγάρο; - Πλάκα κάνεις; Κατέβα από το μπαλκόνι μου ρεε!!"