Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

  • Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στο Δερβένι Θεσσαλονίκης στο ύψος του ΤΙΤΑΝ. Το όχημα έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Η οδηγός του οχήματος (γυναίκα αλλά ασχολίαστο..) τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο χέρι. Το συμβάν δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.
  • Δύο ληστές συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Καλαμαριά. Οι δράστες, δυο ημεδαπά αδέλφια, 22 και 26 ετών προσέγγισαν κατάστημα ψιλικών, εισήλθαν στο εσωτερικό του και με την απειλή μαχαιριών, απαίτησαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις, τις οποίες και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος. (Ρε φίλε, κλέβεις που κλέβεις, κλέψε καμιά τράπεζα. Όχι ψιλικατζίδικο! Πήραν και μαστίχες καρπούζι φεύγοντας??)
  • Ένας 43χρονος άντρας συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για εμπορία ναρκωτικών. Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και σε οικία του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, την οποία χρησιμοποιούσε σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 107,8 γραμ., 2 μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,3 γραμ., μικρή ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. (Πλήρης εξοπλισμός παρακαλώ..)
  • Δύο άντρες με την απειλή όπλου λήστεψαν την Τράπεζα Κύπρου στην Τούμπα. Οι δυο δράστες μπήκαν στην τράπεζα στην οδό Βασιλέως Γεωγίου 34 στις 11:26 και απέσπασαν χρηματικό ποσό. Η ταυτότητα των δραστών καθώς και το ποσό που έκλεψαν δεν είναι γνωστά ακόμη. Οι δύο ληστές αναζητούνται από την αστυνομία. (Δυο-δυο πάνε όλοι όμως.. Σαν τους Χιώτες..)

FORGET-ME-NOT