Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Παλαιοντολογία. Μια επιστήμη με πολλούς ντόκτορες σε αυτή τη χώρα. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω πως όλοι μας είμαστε ειδικοί σε τούτη. Ζούμε μέσα της. Μας παρέχουν ξεπερασμένες γνώσεις και ιδέες.
Μια παιδεία που παραπαίει. Βιβλία εκδόσεων του 18ου αιώνα με συγγραφείς Καραΐσκάκη και Μπουμπουλίνα. Καθηγητές που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Που σου δείχνουν τα ιδανικά ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή τα ξεπουλάνε για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Παλιές μέθοδοι επίλυσης σε νέα προβλήματα. Νοοτροπία γιαγιάς,που χαρίζει τις παλιές συνταγές στα εγγόνια της πιστεύοντας πως με αυτά θα βρουν γυναίκα
!Αδιαφορώντας επιδεικτικά για την δική σου εξέλιξη. Η επιβεβαίωση της Δαρβίνειας θεωρίας. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Πόσο ανήθικο;
Ακόμα και ο τρόπος που διασκεδάζουμε είναι ντεμοντέ-τρε μπανάλ κυρία μου.
Δείτε τις συναυλίες μας. Αν εξαιρέσουμε κάποια νέα συγκροτήματα που μας κάνουν την χάρη να έρθουν, οι υπόλοιποι έρχονται για να κλείσουν καριέρα.
Δείτε την τηλεόραση μας που προβάλει προγράμματα του 90' και μεις που γελάμε με αυτά!
Παλαιοντολόγοι λοιπόν,στον 21ο αιώνα. Παλαιοντολόγοι στην ίδια μας την ζωή και πιστέψτε με,ως νέος,παρατηρώ παιδιά που βλέπουν τις στιγμές τους εδώ απλά ως ένα ντε ζα βού του μέλλοντος!Αυτό είναι το θλιβερό.
Tom Sawyer

2 σχόλια:

Σγουραμαλης,  9 Ιουλίου 2009 στις 11:34 π.μ.  

δε καταλαβα τιποτα

Tom Sawyer 9 Ιουλίου 2009 στις 3:50 μ.μ.  

Λογικό!Για κάποιο λόγο το πι τσι μου έστειλε,λίιιγο,όχι πολύ,μπερδεμένες τις φράσεις του κειμένου.Τώρα νομίζω πως είναι σωστά γραμμένο.Sorry!