Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!

Καλημερίζω τις λεγεώνες των αναγνωστών του Υ! Άβε!
Ατιμούλικα σε ποια παραλία άραγε να την πέφτετε;Ελπίζω όχι στην ακτογραμμή Καλλικράτειας - Μουδανιών γιατί κάποιος -ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε-μου είπε ότι δεν είναι και τόσο κατάλληλη για πλάτσα πόσο μάλλον για πλούτσα! Βέβαια ίσως να είναι και Ράδιο Αρβύλα. Το ρίσκο δικό σας...

Και εκεί που λες ότι όλοι λείπουν και δεν γίνεται τίποτα, όλο και κάποιο ατύχημα, όλο και κάποια δολοφονία γίνεται έτσι για να σου θυμίσει ότι "άνθρωποι είμαστε , εγκλήματα κάνουμε". Ίσως να φταίει η ζέστη που χτυπάει στο κεφάλι. Συγχωρέστε με αλλά τους έχω δει πώς οδηγούν σαν μανιακοί. Δε λέω καλοί οι άδειοι δρόμοι αλλά και επικίνδυνοι. Ξαφνικά όλοι νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα!

Προχθές μια κυρία με καροτσάκι παραβίασε το Στοπ της! Έτσι είναι. Όλοι νομίζουν ότι είναι μόνοι τους στο δρόμο μέχρι να συναντηθούν και να αγκαλιαστούν με κάποιον από απέναντι που ,επίσης, νομίζει ότι είναι μόνος του! Προσοχή λοιπόν αδέρφια. Δεν είναι καλή εποχή για θανάτους. Αργά και προσεκτικά. Σημασία έχει να φτάσετε. Ας είναι και 10-20 λεπτά πιο μετά.

Μπάτσο λέει με το έτσι θέλω σε κάνει το υπουργείο! Αχ και να έπαιρνε κανείς σε μένα τηλέφωνο! Εκεί να δείτε τι θα άκουγε από την "Ελληνική Αστυνομία" στις 3 τα ξημερώματα...Να θέλεις να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν. Μα με το ζόρι μπάτσος; Χάθηκε να σε κάνουν κάνα γιατρό ή τίποτα πιο High Class; Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου που το είχε άχτι." Ο Γιωργάκης πέρασε πρώτος στη Νομική", "η Τασούλα της κυρά Νίκης έβγαλε 28000 μόρια και περνάει όπου θέλει" και άλλα τέτοια. Βέβαια αν τους βλέπατε πώς ήταν δεν θα τους ζηλεύατε καθόλου. Ας είναι. Μπράβο στο Υπουργείο Εσωτερικών. Δίνει άλλο νόημα στο "Εσωτερικών" καθώς πιο εσωτερικά δεν θα μπορούσε να φτάσει από το ίδιο σου το σπίτι στις 3 το πρωί.

Βάζεις να δεις και τηλεόραση και βλέπεις κινέζικα έργα μεταγλωττισμένα στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους! Χαμός! Χαμένη στη μετάφραση που λέμε! Έχεις και τις διαφημίσεις.Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά μετά τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας με βατράχους και ομιλούντα γραμματάκια της λατινικής, τώρα έχουμε τον πόλεμο του γιαουρτιού!Ο ένας το κάνει μικρό αλλά φθηνό, ο άλλος σου βάζει 8 γιαούρτια μαζί προσφορά που θες δε θες τα αγοράζεις και μετά πηγαινοέρχεσαι στην τουαλέτα και νιώθεις τα χαμηλά λιπαρά να σε στραγγίζουν σαν αγελαδίτσα! Και φυσικά στο ενδιάμεσο ο Νταλάρας με το νέο του Cd! Ε δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα! Φάει κάνα γιαουρτάκι να στανιάρεις!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ