Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Η ανοιχτοποδαρούσα


Το Σάββατο πέρασα καταπληκτικά!
Είχα περάσει από το νέο μαγαζί που άνοιξα με είδη υγιεινής σεξ, κατά κόσμον σεξσοπ, και μπήκαν οι καλοί μου φίλοι η Forget-me-not, o TabyBlue, o Mr Kaya, o Tom Sawyer και ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.
Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί ντυμένοι και χάρηκα που τους είδα
Θα πήγαιναν σε ένα γάμο, από αυτούς που μετά την εκκλησία ακολουθεί δεξίωση, garden Party για να δείξουν οι καλεσμένοι ότι έχουν μια ανώτερη ποιότητα ως άνθρωποι άσχετα αν μετά όλοι τρέχουν στα σκυλάδικα, διότι καλός ο μπουφές και τα βιολιά και οι DJ αλλά ο Έλλην θέλει και το κλαρίνο του, το μπουζούκι του, τη λουλουδου του.
Ένας από τους συνηθισμένους νεοελληνικούς βλαχομπαροκ γάμους δηλαδή
Αυτό όμως που τον έκανε ξεχωριστό, ήταν ότι δε θα τελείωνε στη δεξίωση.
Ο γαμπρός και η νύφη ήθελαν να πρωτοτυπήσουν και επειδή τη νύφη την ήξερα από τη φυλακή ήμουν σίγουρος ότι θα είχε σκεφτεί κάτι εντυπωσιακό και αξέχαστο.
Ρώτησα τα παιδιά τι έκπληξη είχε ετοιμάσει και ομολογώ ότι ακόμα και εγώ έμεινα άφωνος!
μετά την εκκλησία θα ακολουθούσε δεξίωση γλέντι και μετά τη δεξίωση, όσοι άντεχαν, θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη βραδιά μαζί με το ζευγάρι, στη πρώτη νύχτα τους.
ναι, είχαν πρώτη νύχτα, ο γαμπρός ήταν παρθένος και όχι μόνο από πίσω.
Εννοείται ότι είχαν κλείσει σουίτα για να έχουν όλοι άπλετο χώρο για να συμμετέχουν σε αυτή τη τόσο εντυπωσιακή γαμήλια after δεξίωση first night.
Μέχρι και φωτογράφο και εικονολήπτη θα είχαν, να βλέπουν ΟΛΕΣ τις σκηνές από αυτή την αξέχαστη για όλους μέρα και νύχτα γάμου.
Εγώ, αν και την επόμενη ημέρα ήμουν καλεσμένος σε μια εγχείρηση μαζί με τον Ψωμιάδη όπου ο νομάρχης που κουβαλάει πάντα πάνω του ένα ψαλίδι για να κόβει κορδέλες, θα έκοβε σε μια σεμνή τελετή τα ράμματα ενός ασθενή που είχε κάνει επέμβαση, αποφάσισα να πάω μαζί τους αν και δεν ήμουν καλεσμένος, κάτι που άλλωστε το συνηθίζω.
α, ξέχασα να αναφέρω ότι ο γάμος ήταν παραδοσιακός, δηλαδή θα είχε ντρεσκοουντ όπως στα πάρτυ που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες.
Έτσι ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είχε ντυθεί αρκούδα απλά βγάζοντας τα ρούχα του και φορώντας μασέλα, ο Tom Sawyer είχε ντυθεί τραγικός ποιητής ανεβασμένος σε ένα κλαδί δέντρου με τη θηλιά στο λαιμό, ο Mr Kaya είχε ντυθεί Τζιμπριλ Σιισε, δηλαδή είχε και τα δυο πόδια στο γύψο, η Forget-me-not είχε ξεντυθεί Εύα αλλά επειδή το φύλλο συκής της φέρνει φαγούρα έβαλε ένα φύλλο από Βασιλικό, μήπως ποτιστεί και η γλάστρα, και ο TabyBlue ως γνήσιος Κρητικός αγόρασε ένα φουσκωτό πρόβατο με δύο οπές ηδονής για να μεταμφιεστεί σε κτηνοβάτη.
Για να είμαι και εγώ στο πνεύμα της δεξίωσης ντύθηκα Βαρώνος της Κοκαΐνης Φόρεσα περούκα με άσπρα σγουρά μαλλιά, έβαλα μια ψεύτικη ελιά στο μάγουλο, παπούτσια με αγκράφες και έριξα άσπρη σκόνη στη μύτη και στο πέτο.
Δρόμο πήραμε δρόμο αφήσαμε και όταν φτάσαμε το γλέντι (εκκλησία δε πηγαίνουμε ποτέ σε γάμους επειδή συμβαίνουν παντού και πάντα τα ίδια, μέχρι και οι καλεσμένοι μου φαίνεται ότι είναι πάντα οι ίδιοι) είχε φτάσει στο ναδίρ του.

Όλοι βαριόντουσαν αλλά μόλις αντίκρισαν την αρκούδα-Προμηθέα τα αίματα άναψαν και όλοι το έριξαν στο RnB.
Άντρες και γυναίκες πέταξαν τις γόβες τους και χόρεψαν γύρω από τα τραπέζια, πάνω στο γκαζόν και κάτω από τα αστέρια. Εκατοντάδες λίτρα μαϊμού σαμπάνιας καταναλώθηκε και δεκάδες πιατέλες πεπονιού με παστουρμά φαγώθηκαν.
Ήταν μια γιορτή αντάξια του Διόνυσου και ήλπιζα το ίδιο παγανιστική όσο θα περνούσε η ώρα.
Κάποια στιγμή οι Γαμοθείες,Γαμοθείοι κια Γαμοσυγγενεις έφυγαν ( λέγονται έτσι επειδή εμφανίζονται μόνο σε Γάμους και σε κηδείες) και έμεινε η ακμάζουσα βραζοαίματη νεολαία και εγώ, που περνάω την όγδοη εφηβεία μου ψυχικά και σωματικά.
Επειδή οι παντρευόμενοι είχαν φράγκα, δηνάρια και ρούβλια πολλά είχαν νοικιάσει άμαξες που τις έσερναν οικονομικοί μετανάστες από την Ελληνική επαρχία.
Έτσι με χάρη και στυλ φτάσαμε στις εγκαταστάσεις του πεντάστερου Gamistron Hotel Resort όπου ο Σεφ μας έδειξε τη σουίτα όπου θα συνεχίζαμε το γλέντι.
Λεπτομέρειες θα σας πω αύριο γιατί δε θυμάμαι τα όσα συνέβησαν μετά και περιμένω το βίντεο και τις φωτογραφίες για να επανέλθει αυτή η νύχτα πιο καθαρά στη μνήμη μου.
Ένα μόνο θα σας πω.
Κάναμε διαγωνισμό για τον πιο ψηλό άντρα μέσα στο δωμάτιο αλλά όταν είναι ξαπλωμένος και το βραβείο το κέρδισε ο Tom Sawyer.
Ποιο ήταν το βραβείο?
Αύριο αυτά...

3 σχόλια:

forget-me-not,  15 Ιουλίου 2009 στις 6:20 π.μ.  

τα λόγια είναι περιττά για άλλη μια φορά!!!
:)))

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 15 Ιουλίου 2009 στις 12:16 μ.μ.  

Respect ρε Χάρη!

Ο Αρκουδέας σε χαιρετάει!

Άβε!

MR. KAYA,  15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 μ.μ.  

Με ζορίζεις στο περπάτημα με διπλό γύψο...