Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

NEA KINHMATΟΓΡΑΦΟΥ

-H Νάταλι Πόρτμαν υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία δια χειρός Ντάρεν Αρονόφσκι, Black Swan. Πρόκειται για ένα υπερφυσικό θρίλερ με background το μπαλέτο της Νέας Υόρκης. Το Black Swan ήταν στα πλάνα του σκηνοθέτη από το 2007 και πλέον πήρε το ΟΚ από την εταιρία παραγωγής. Σύμφωνα με το σενάριο η Πόρτμαν υποδύεται μια έμπειρη μπαλαρίνα που έρχεται αντιμέτωπη με μια άλλη χορεύτρια. Μόνο που ο χαρακτήρας της Πόρτμαν δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια είναι η αλήθεια πίσω από την μυστηριώδη "αντίπαλό" της: είναι πραγματική ή μήπως είναι παιχνίδι της φαντασίας της; 

-Όσες εβδομάδες κι αν περάσουν, δεν θα λείπει ένα post που να φορά νέα remakes. Δύο άλλα remakes φαίνεται ότι έχουν πάρει το "πράσινο" φως: το Μωρό της Ρόζμαρι και τα Πουλιά του Χίτσκοκ. Το πόσο ανόητη ιδέα είναι να διανοηθεί καν κάποιος να πειράξει δύο ταινίες σταθμούς στον χώρο του horror δεν θέλει καν ανάλυση... 

-Η Κρίστεν Στούαρτ (Twilight) είναι η κινηματογραφική Τζόαν Τζετ (The Runaways). Δείτε πάνω την πρώτη φωτογραφία της με το look της Τζετ. Στην ίδια ταινία, τα υπόλοιπα μέλη των Runaways συμπληρώνουν η Ντακότα Φάνινγκ (Man on Fire, I Am Sam) και η Στέλλα Μάιβ (Gossip Girl). 

-Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νιλ Μάρσαλ (Doomsday, The Descent) είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει για να σκηνοθετήσει το Predators, το prequel των Aliens. 

 

-Η προετοιμασία για το Wanted 2 έχει αρχίσει και νέες πηγές επιβεβαιώνουν ότι η Αντζελίνα Τζολί θα γυρίσει για το ρόλο της Φοξ. 

-O Nτάνι Μπόλι υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια συνεργασίας με τις Fox και Pathe, τις εταιρίες που έκαναν την παραγωγή για το Slumdog Millionaire αλλά και για τα 28 Days Later και Sunshine (Fox). 

-Πρόκειται να γυρίστει μια ταινία με θέμα τη ζωή, την καριέρα και το έργο του Λανς Άρμστρονγκ. Θα είναι βασισμένη στη αυτοβιογραφία του, It’s Not About the Bike, ενώ οι παραγωγοί έχουν ήδη προσεγγίσει τον Ματ Ντέιμον και τον Τζέικ Τζίλενχαλ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

-Ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι θα γυρίσει στην σκηνοθετική καρέκλα για το Mission: Impossible 4. 

Το ήξερες; O Nτάρεν Αρονόφσκι είναι να σκηνοθετήσει και το RoboCop, αλλά μέχρι στιγμής η παραγωγή είναι στο στάδιο συγγραφής του σεναρίου


ΠΗΓΗ

Τοm Sawyer