Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

I'm singing in the rain...

Ο καλός ο καπετάνιος, στις φουρτούνες φαίνεται!

Χθες δεν κατάφερα να κάνω broadcasting. Όχι επειδή δεν ήθελα...αλλά δεν ήθελε ο υπολογιστής μου. Μάλλον για πέταμα είναι! Ήμουν στο παραπέντε να σπάσω την οθόνη...και δεν έφταιγε σε τίποτα. Και μετά από αυτό...άνοιξα τα email του blog. Και ξαφνικά, πετάχτηκαν από το πουθενά 3 "ιοί"...Άντε να βγάλεις άκρη! Μετά από όλα αυτά...που να βρω την υπομονή να συγκεντρωθώ!

Πάντως η χθεσινή καταιγίδα, αν και την περιμέναμε, δεν πιστεύαμε ότι θα είναι τόσο έντονη. Δεν μπορώ να κρύψω ότι οι κεραυνοί ακουγόταν σαν βομβαρδισμοί! Είχαμε και την διακοπή του ρεύματος. Από ότι έμαθα, ρεύμα δεν είχαν ούτε το Κιλκίς, αλλά ούτε και η Χαλκιδική για κάποια στιγμή! Οι κλήσεις στην πυροσβεστική για απ'εγκλωβισμούς από ανελκυστήρες έφτασαν τις 80. Αν και τράβηξα κάποια βίντεο με τους κεραυνούς...δεν μπορώ να πω ότι βγήκαν καθαρά. Ίσως τα ανεβάσω πιο μετά.

Και για να μην ανησυχούν οι πολιτικοί μας...ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. Όλα καλά...έχουμε βροχούλα! Κρατήστε τα, έχετε πολλά οικόπεδα...εεε, δάση ήθελα να πω!