Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Προκήρυξη της Σέχτας των επαναστών

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στην ελληνική κοινωνία των δεκαετιών 1980-90 οι θεσμοί που οργάνωναν και ακόμα οργανώνουν τη δημόσια σφαίρα έπασχαν από αξιοπιστία. Τα πολιτικά κόμματα εξουσίας ταλανίζονταν από σκάνδαλα, οι δικαστικοί φορείς από διαφθορά, το εκπαιδευτικό σύστημα από αναχρονισμό και η αστυνομία από βιαιότητα και αυθαιρεσίες. Ήταν εποχές έντονων κοινωνικών συγκρούσεων και πολιτικής αμφισβήτησης. Απέναντι στην συνεχιζόμενη κοινωνική αστάθεια, ο καλύτερος σύμμαχος των κρατούντων ήταν η δημιουργία ενός φαινομενικού αντιπάλου. Ήταν αυτός που θα αφουγκραζόταν και θα «ικανοποι ούσε» την κοινωνική κριτική και αμφισβήτηση, μετατρέποντας την σε ακίνδυνη εικόνα και θέαμα, με δόση καταγγελίας. Είναι ο αντίπαλος στα χαρτιά, όμως στην πραγματικότητα είναι ο σύμμαχος του κατεστημένου. Αναφερόμαστε στη 4η εξουσία της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφία που αποκαλύπτει σκάνδαλα, ξεμπροστιάζει διεφθαρμένους πολιτικούς, καταγγέλει τους μπάτσους που αυθαιρετούν, δίνει λόγο στον πολίτη να μίλησει για τα καθημερινά προβλήματα του, δικάζει, ερευνά εγκλήματα, ψυχαγωγεί, διασκεδάζει, δίνει συμβουλές καταναλωτικής συμπεριφοράς, διαφημίζει και ξαναδιαφη μίζει, κάνει ανθρωπιστικούς εράνους και πάνω απ΄όλα ενημερώνει. Για να γίνει αυτό η δημοσιογραφία έδωσε τα πειστήρεια της στο λαό. Για να την εμπιστευτούν έπρεπε να πείσει. Από τις πορείες του 90΄ που διαδηλωτές και δημοσιογράφοι πορεύονταν μαζί στα ίδια μπλόκ μέχρι τη φυλάκιση 8 εκδοτών για τη δημοσίευση προκύρηξης της Ε.Ο. 17Ν,η « μαχόμενη» και «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία πέτυχε αυτό που ήθελε. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας ότι είναι δίπλα της κι απέναντι στην εξουσία κι αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση. Στην ουσία; Η δημοσιογραφία δεν είναι μετάδοση γεγονότων. Είναι η αναπαράσταση γεγονότων. Είναι ο σχολιασμός, η κρίση, η εκτίμηση και τα συμπεράσματα σ΄ένα φασιστικό μονόλογο. Όσο και να ρωτήσεις την οθόνη δεν θα σου απαντήσει. Όπως σε κάθε παράσταση έτσι και δώ έχουμε σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς και θεατές. Όμως πέρα από τα ιδεολογήματα, τα media αποτέλουν μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση. Εκδότες διαχειρίζονται πολιτικά συμφέροντα, όπως και πληροφορίες γι΄αυτό στους διαδρόμους τηλεοπτικών σταθμών κι εφημερίδων βαλίτσες με εκατομμύρια αλλάζουν χέρια όπως οι ιδεολογίες.

Με την επέλαση των ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών τη δεκαετία του 90΄ οι Έλληνες δεν ήταν μόνο οι οικονομικοί πρωτευουσιάνοι των Βαλκανίων αλλά αποκτούσαν και την φινέτσα του ευρωπαϊκού σύγχρονου life-style με τα αντίστοιχα πρότυπα και εικόνες. Ακολούθησε ο μικροαστισμός, ιδανική συνταγή για τον εξελισσόμενο καπιταλισμό. Δοξάστηκε το αγορασμένο σπίτι επί πιστώσει, το σπόρ αμάξι, η πετυχημένη επαγγελματική καριέρα, η γκλάμουρ διασκέδαση, το όνειρο του κάθε μαλάκα νέο-έλληνα μικροαστού. Η τηλεόραση όμως δεν επιβλήθηκε μόνο από την εξουσία. Η σχέση Μedia και τηλευπηκόοων δεν ήταν απλώς σχέση πομπού-δέκτη αλλά κι αντίστροφη. Οι τηλευπήκοοι αποζητούσαν περισσότερη αδρεναλίνη, ίντριγκες, δακρύβρεχτες ιστορίες και τα media έδωσαν reality-show, ηλίθια τηλεπαιχνίδια και χαζές σαπουνόπερες σαν εικονικά συμπληρώματα ζωής. Την ίδια στιγμή τα media μιλούσαν για ξενόφερτη εγκληματικότητα και ο κόσμος κοίταζε επιφυλακτικά τους μετανάστες γύρω του. Τα media διαμορφώνουν καθημερινά τις ζωές μας. Το χρόνο που απομένει από τη δουλειά, το σχολείο, από τις θεσμοποιημένες δραστηριότητες και υποχρεώσεις μας, προσπαθούν να τον διαμορφώσουν κατάλληλα για να είμαστε ελέγξιμοι και φρόνιμοι. Χειραγωγούν τα μυαλά μας καθημερινά για να γεμίζουμε τη ρεζέρβα του πειθαρχημένου χρόνου μας, με αξίες και λειτουργίες που τροφοδοτούν το σύστημα. Δημιουργούν πρότυπα συμπεριφοράς, προβάλλουν ψεύτικες εικόνες, διαμορφώνουν το δόγμα «κοίτα την πάρτη σου και πάτα πάνω στους άλλους για να πετύχεις» και καθορίζουν την οπτική μας για τον κόσμο. Τα media δεν λένε μόνο ψέμματα. Κάνουν κάτι χειρότερο, κατασκευάζουν αλήθειες. Όπως έλεγε και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζι, Γκέμπελς «Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει». Μας εμφυτεύουν τις κρίσεις τους, αργά και μεθοδικά και λειτουργούν σαν μηχανές παραγωγής φόβου καθώς διαμορφώνουν μονίμως συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Διοικούν τις εντολές του φόβου,«κλειδώσου στο σπίτι, υπάρχει εγκληματικότητα»,«πρόσεχε τι τρώς, υπάρχουν διατροφικά σκάνδαλα»,«πρόσεχε το παιδί σου, υπάρχει η μάστιγα των ναρκωτικών». Οι πληροφορίες τους παρουσιαζονται σαν αλήθειες, ενώ αποσυνδέουν κάθε γεγονός από το κοινωνικό του περιβάλλον, τις αιτίες που συμβάλλουν στην τέλεση του, το περιέχομενο του όπως και το νόημα του και το υποβιβάζουν στο κώδικα των συμβάντων. Έτσι ο λοιμός σε μια αφρικανική χώρα συμβαίνει παράλληλα με την τελευταία επίδειξη μόδας του Versage.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης, 17/2 στις 7:15, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αρχίσει, χτυπήσαμε το τηλεοπτικό σταθμό του Αlter. Πυροβολήσαμε επιλεκτικά τα βαν του καναλιού στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού. Χτυπώντας το συγκεκριμένο κανάλι στέλνουμε ένα τελεσίγραφο σε όλους τους δημοσιογράφους. Ο καιρός που είσασταν στο «απυροβόλητο» τελείωσε. Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο ελεεινοί και τιποτένιοι που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε τη συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρου φιάνων, προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μπόξ σε καμιά πορεία. Δε θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο αν αντικρίζαμε κάποιο γνωστό δημοσιογράφο. Να είναι σίγουροι πως μια από τις σφαίρες μας θα έβρισκε το κεφάλι του. Ας το γνωρίζουν πια οι εντολοδόχοι του συστήματος, ότι καμία πρόφαση δεν τους εξασφαλίζει την ασφάλεια τους. Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια που αφήνουν πίσω τους για να κολακεύουν τους καθεστωτικούς προϊσταμένους τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους, σύντομα θ΄αφήσουν κι αίμα. Αυτή η ένοπλη επίθεση όπως και η προηγούμενη, τις θεωρούμε κινήσεις ήπιας έντασης, προλογίζοντας αυτό που θα επακολουθήσει. Ήδη το σχέδιο της μόνιμης απειλής αρχίζει ν΄αποδίδει. Μια μέρα μετά την ένοπλη επίθεση μας στο Α.Τ. Κορυδαλλού, ο φρουρός του σπιτιού του αμερικάνου πρέσβη πυροβόλησε τον ένοπλο σεκιουριτά, τραυματίζοντας τον, υπο το φόβο της «τρομοκρατικής» απειλής, δυστυχώς όχι θανάσιμα. Επίσης ένας καθεστωτικος φρουρός των ΜΑΤ αυτοκτονώντας, επιβεβαίωσε τα σενάρια ότι η ζωή ενός μπάτσου κοστίζει όσο και μια σφαίρα. Κύριοι δημοσιογράφοι, αυτή τη φορά ήρθαμε σην πόρτα σας, την επόμενη φορά όμως θα μας βρείτε στα σπίτια σας.

Υ.Γ1: Όσον αφορά τον τεχνικό που συναντήσαμε την ώρα που κατευθυνόμασταν στο μέρος της επίθεσης πρέπει να καταλάβει αύτος όσο και άτομα που στο μέλλον θα παρεμβάλλονται σε κάποια επίθεση μας χωρίς να είναι στόχοι μας πως όταν κάποιος με όπλο στο χέρι τους λέει να φύγουν το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να απομακρύνονται αμέσως και να μην «παίζουν» τον αυτόπτη μάρτυρα που κοιτάει, γιατι αυτό ίσως να αποβεί προβληματικό για τους ίδιους κάποια άλλη φορά.

Υ.Γ2: Πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Τζωρτάτος αντί να ντρέπεται που συνεργάζεται με την αστυνομία αποσκοπώντας σε ευνοικότερη μεταχείρηση έδωσε συνέντεξη στην Ελευθεροτυπία μιλώντας για πράκτορες και ΚΥΠατζίδες που διαβρώνουν τις ένοπλες οργανώσεις. Είναι γνωστό το πόσο αχρείος ήταν αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της. Η επιλογή του μέρους που αφέθηκε η προκύρηξη έχει να κάνει με την υπόθεση του Σοριν Ματέι. Η πρώτη υπόθεση τηλεδιαχείρισης από τα media με τελική έκβαση τον θάνατο μιας κοπέλας και την δολοφονία του Ματέι στο νοσοκομείο από τους μπάτσους.

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

ΠΗΓΗ "ΘΕΜΑ"

Εγώ συμφωνώ μαζί τους.

15 σχόλια:

Ανώνυμος,  24 Ιουνίου 2009 - 12:25 μ.μ.  

Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια που αφήνουν πίσω τους για να κολακεύουν τους καθεστωτικούς προϊσταμένους τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους, σύντομα θ΄αφήσουν κι αίμα.

na prosexoume ligo se ti sumfwnoume........

Σγουραμαλης,  24 Ιουνίου 2009 - 12:36 μ.μ.  

με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί, ανώνυμε. Δεν το ξέρεις? και μη στενααχωριέσαι, πάντα προσέχω σε τί συμφωνώ και σε τι διαφωνώ. Όσοι εφαρμόζουν Γκεμπελικές μεθόδους και καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές ΕΓΩ δεν τους θέλω. Εσύ ΄γιατί τους ανέχεσαι;

Ανώνυμος,  24 Ιουνίου 2009 - 1:09 μ.μ.  

Μήπως συμφωνείτε και σ' αυτό;

"Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό."

Ανώνυμος,  24 Ιουνίου 2009 - 1:11 μ.μ.  

Δηλαδή θες να μου πεις ότι συμφωνείς στις δολοφονίες; Αυτό μας λες;

Myrto. 24 Ιουνίου 2009 - 3:32 μ.μ.  

Ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα… Η αναγκαιότητα μιας επανάστασης είναι δεδομένη, αλλά υπάρχουν και αναίμακτες επαναστάσεις και δεν νομίζω να διαφωνείτε αμφότεροι?? Επίσης θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι κρυμμένος πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας, κάποιος επιτίθεται και ζητά την άποψη κάποιου που έχει τα κότσια επώνυμα να την εκφράσει… Ποιος είναι τώρα ο τρομοκράτης?

Ανώνυμος,  24 Ιουνίου 2009 - 7:55 μ.μ.  

swpa!!! me fwtia kai me maxairi kai opoion parei o xaros!!! e? poios dimosiografos katestrepse an8rwpini zvi... poios astynomos?? pera apo ton tupo poy skotwse ton aleksandro.

anwnumos

Myrto. 24 Ιουνίου 2009 - 9:28 μ.μ.  

Καταρχάς εγώ μίλησα για αναίμακτες επαναστάσεις …όσον αφορά το αν κάποιος αστυνομικός ή δημοσιογράφος έχει καταστρέψει την ζωή κάποιου η απάντηση είναι φυσικά ΝΑΙ!!!Καπηλευόμενοι της εξουσίας που τους έχει δοθεί (λανθασμένα) έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα κατά καιρούς (φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνεται ο κανόνας)Αλλά είναι γεγονός ότι έχουν μια απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά παίζοντας το οι απόλυτοι άρχοντες καταπατώντας πολλά δικαιώματα απλών πολιτών με άλλοθι την θέση τους ,έχεις αντίθετη γνώμη???
Παρόλα αυτά για το θέμα της ανωνυμίας,- άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί- θα υπολογίσω περισσότερο τα λεγόμενα κάποιου που έχει τα κότσια(για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) να εκφράζει την άποψη του επώνυμα και στα πλαίσια του διαλόγου να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή, να παραθέσω και εγώ την δική μου και να γίνει ΔΙΑΛΟΓΟΣ …Μέσα από αυτή την διαδικασία μπορείς να καταλάβεις πολλά, να αναθεωρήσει ή ακόμα και να επιμείνεις στην αρχική σου απόφαση… Οπότε θα ήταν πιο κατατοπιστικό αν ρωτούσες τους λόγους για τους οποίους συμφωνεί ή διαφωνεί από το να απομονώνεις συγκεκριμένα κομμάτια!!!Γενικότερα (και εδώ θα ήθελα μια διευκρίνιση από τον κο Σγουραμάλη)η έκφραση ¨με φωτιά και μαχαίρι ¨ είναι μια γενική επαναστατική έκφραση και δεν νομίζω ότι χρησιμοποιείτε κυριολεκτικά , με την έννοια των δολοφονιών στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά μιας γενικής κατάστασης στην οποία επιβάλλεται μια επανάσταση όχι αιματηρή αλλά συθέμελη …

Σγουραμαλης,  24 Ιουνίου 2009 - 10:34 μ.μ.  

Να πω και εγώ κάτι? 'Η καλύτερα, θα το γράψω σε ανάρτηση. Το πολύ εως αύριο το πρωϊ θα δημοσιευτεί στον ελεύθερο χώρο του Υmagblo

Ανώνυμος,  31 Ιανουαρίου 2010 - 10:49 μ.μ.  

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we have been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] for the benefit of a long leisure conditions and remember how to harness the titanic power of Xrumer and build it into a Bills machine.

We also yield the cheapest prices on the market. Numberless competitors see fit cost 2x or consistent 3x and a a pile of the continuously 5x what we charge you. But we feel in providing prominent service at a small affordable rate. The unbroken incidental of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper alternative to buying Xrumer. So we focusing to abide by that mental activity in rebuke and yield you with the cheapest censure possible.

Not just do we cause the most successfully prices but our turnaround in the good old days b simultaneously for the treatment of your Xrumer posting is super fast. We intention secure your posting done in the forefront you distinguish it.

We also outfit you with a sated log of loaded posts on manifold forums. So that you can notice also in behalf of yourself the power of Xrumer and how we hold harnessed it to gain your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can trust to distinguish thousands upon thousands of backlinks exchange for your site. Many of the forums that your Location you settle upon be posted on bear acute PageRank. Having your link on these sites can categorically serve found up some top grade recoil from links and as a matter of fact boost your Alexa Rating and Google PageRank rating via the roof.

This is making your instal more and more popular. And with this inflate in regard as familiarly as PageRank you can expect to appreciate your area really downright gamy in those Search Mechanism Results.
Transport

The amount of transportation that can be obtained aside harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your plat to tens of thousands of forums. With our higher packages you may equivalent be publishing your locale to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 collection on a popular forum will by enter 1000 or so views, with say 100 of those people visiting your site. At once imagine tens of thousands of posts on popular forums all getting 1000 views each. Your traffic ordain go sometimes non-standard due to the roof.

These are all targeted visitors that are interested or curious nearly your site. Envision how innumerable sales or leads you can succeed in with this titanic gang of targeted visitors. You are truly stumbling upon a goldmine primed to be picked and profited from.

Keep in mind, Transport is Money.
[/b]

GO YOUR INFERIOR BLAST TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

Ανώνυμος,  3 Φεβρουαρίου 2010 - 2:24 μ.μ.  

[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Laggin Downloads With NZB Downloads You Can Instantly Find HD Movies, Games, MP3s, Applications & Download Them at Rapid Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet[/B][/URL]

Ανώνυμος,  10 Φεβρουαρίου 2010 - 8:04 π.μ.  

Connection Our Baleful Prices at www.Pharmashack.com, The Chief [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Apothecary's [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Espy Countless Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Hold a Ginormous Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] Recompense the reclaim of Your Groceries ! We Huckster Swap splotch [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Ανώνυμος,  16 Φεβρουαρίου 2010 - 8:48 π.μ.  

Predilection casinos? digging this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] advisor and create take on oneself online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also kick the pail our detained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and ribbons to accepted tangled moneyed !
another stylishness [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] bent is www.ttittancasino.com , as an singling out of german gamblers, brook down on during enfranchisement online casino bonus.

Ανώνυμος,  11 Μαρτίου 2010 - 10:49 μ.μ.  

obstruct quondam hat this without flay prove false in the advance of or barrier [url=http://www.casinoapart.com]casino[/url] hand-out at the foul [url=http://www.casinoapart.com]online casino[/url] handbook with 10's of elegant [url=http://www.casinoapart.com]online casinos[/url]. brown-nose a trade with carelessly with [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-roulette.html]roulette[/url], [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-slots.html]slots[/url] and [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-baccarat.html]baccarat[/url] at this [url=http://www.casinoapart.com/articles/no-deposit-casinos.html]no society casino[/url] , www.casinoapart.com
the finest [url=http://de.casinoapart.com]casino[/url] against UK, german and all pre-eminent the world. so in account of the choicest [url=http://es.casinoapart.com]casino en linea[/url] certify us now.

cheap viagra 30 Οκτωβρίου 2011 - 4:05 μ.μ.  

Thank You a ton for writing such a wonderful piece of information. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

viagra 20 Νοεμβρίου 2011 - 4:31 μ.μ.  

Really great post, Thank you for sharing This knowledge.Excellently written article, if only all bloggers offered the same level of content as you, the internet would be a much better place. Please keep it up!