Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Πρώτα σχόλια στα αποτελέσματα

Στο ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν που κέρδισαν με 4% τη ΝΔ με Γιαννάκου! Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της, μπορεί και να έχαναν!

Στη ΝΔ δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους! Τη Γιαννάκου τη βλέπω και στις εθνικές!

Το ΚΚΕ, τί 'χες Γιάννη, τί 'χα πάντα!

Το ΛΑΟΣ δυστυχώς είναι ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών, πράγμα που το χρωστά στο γεγονός πως οι ανθελληνικές θέσεις της Γιαννάκου είναι πολύ πιο γνωστές από αυτές της Τζαβέλλα!

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι για κλάμματα! Λιγότερο και από ό,τι το 2007! Όπως είχαμε γράψει στα Δεκεμβριανά, στις επόμενες βουλευτικές θα παλεύει για το 3%!

Οι Οικολόγοι πανηγυρίζουν, αλλά δεν μας λένε γιατί; Και ο σκύλος μου, αν όλα τα κανάλια για ένα μήνα πριν τις εκλογές τον δείχνουν από 8% έως 10%, θα πάρει τελικά περισσότερο από το 3,4% που πήρανε! Ο Μανώλης τους είπε το καλύτερο: Γιατί ο Παπαθεμελής σας πέρασε στη Θεσσαλονίκη κε. Τρεμόπουλε, εφόσον εκεί ζείτε; Μήπως γιατί εκεί σας ξέρουν;

Το ΠΑ.Μ.ΜΕ. τελικώς δεν τα κατάφερε να σπάσει τον αποκλεισμό των ΜΜΕ και βρίσκεται γύρω στο 1,5%. Σκεφτείτε αν όμως είχε την προβολή που είχαν οι Οικολόγοι, πόσο θα είχε πάρει!

Μεγάλος χαμένος τα λαμόγια των ΜΜΕ που προσπάθησαν με τις δημοσκοπήσεις τους να δημιουργήσουν ως συνήθως κλίμα κεντροαριστερό, αλλά ο ελληνικός λαός δείχνει να αρχίζει να ξυπνάει! Ψήφισε σε μεγαλύτερο ποσοστό από ό,τι συνήθως αυτό που ήθελε και όχι αυτό , που του έδειχναν! Έτσι, πολύ κάτω από τις δημοσκοπήσεις Οικολόγοι και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολύ επάνω ΛΑΟΣ και Παπαθεμελής!

http://paideia-gr.blogspot.com/