Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Μάμα μια...


Την επιθυμία του να επεκτείνει και άλλο την οικογένειά του, φέρνοντας στον κόσμο και δεύτερο παιδί, υλοποίησε ο πρώτος άνδρας που κατάφερε να μείνει έγκυος.

Ο 35χρονος Τόμας Μπίτι (Thomas Beatie), μετά το υγιές κοριτσάκι που γέννησε πέρυσι τον Ιούνιο, τώρα έφερε στον κόσμο και δεύτερο παιδί, αυτή τη φορά αγόρι.

Ο «άνδρας-έγκυος», όπως τον αποκάλεσαν τα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να πετύχει και τη δεύτερη εγκυμοσύνη, δεν συνέχισε την ειδική θεραπεία με ανδρικές ορμόνες που παίρνει, ενώ κατέστη για δεύτερη φορά έγκυος, με τη βοήθεια δωρητή σπέρματος.

Ο 35χρονος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η μόνη διαφορά του με πολλές γυναίκες είναι ότι δεν μπορεί να θηλάσει τα βρέφη του, αλλά, όπως τόνισε «αυτό συμβαίνει και με πολλές γυναίκες».

Το θηλασμό του νέου του παιδιού θα τον αναλάβει πιθανότατα η σύζυγός του, Νάνσι, η οποία θήλασε και τη μεγαλύτερή τους κόρη, Σούζαν.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο ABC News, ο τοκετός του δεύτερου παιδιού ήταν φυσιολογικός και όχι με καισαρική.

πηγή


TABYBLUE: Βρε τον άτιμο...το σκάρωσε και το δεύτερο! Αυτό που με ανησυχεί είναι μια είδηση που άκουσα σήμερα το πρωί. Επιστήμονες κάνουν λόγο για εξαφάνιση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ...Αυτό βέβαια θα γίνει σε 900.000 χρόνια! Εντάξει δεν είναι και κοντά, όμως αυτό έχει ξεκινήσει από τώρα. Οι άνδρες ...γυναικοποιούνται σιγά σιγά! Το παράξενο είναι ότι αυτό συμβαίνει και στο διάστημα. Το ανδρικό φύλο είναι δύσκολο να αναπαραχθεί!
Είμαστε υπό εξαφάνιση αδέρφια!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος,  12 Ιουνίου 2009 στις 1:50 π.μ.  

μπλιαχ. Δεν ήθελε να είναι πια γυναίκα, προσπάθησε να γίνει άντρας.
Μετά μετάνιωσε, ήθελε να γίνει μητέρα. Μετά αφού θα εμπλουτήσει την συλλογή του με δυο παιδιά, θα συνεχίσει να γίνεται άντρας...
μετά θα εξηγεί στα παιδάκια από που τους ήρθε...
Μετά...μπλιάχ
πολύ μπλιάχ

denolito

Ανώνυμος,  13 Ιουνίου 2009 στις 9:37 μ.μ.  

w re pou pame w re ????