Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ρε αυνάνηδες, σας πήρανε χαμπάρι!

Το παρακάτω το δανείστηκα από το womenonly.gr και διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι οι γυναίκες δε μας ξέρουν καλά, δε μας καταλαβαίνουν και αυτό συμβαίνει επειδή μας αγαπάνε πολύ.


Με κεφαλαία οι διαφωνίες μου:



Τελικά, οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;


Ψέματα: παρόλο που πιστεύεις το αντίθετο, έρευνες έδειξαν πως οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές. Γι' αυτό μην κάψεις το κεφαλάκι σου ρίχνοντας όλο το μπουκάλι του οξυζενέ για να ανοίξει η ρίζα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η ρήση πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές αλλά τελικά παντρεύονται μελαχρινές!

(ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΦΑΛΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ)

Είναι το στήθος το πρώτο σημείο που κοιτάζει επάνω σου;

Αλήθεια: έτσι είναι και δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Σύμφωνα με έρευνες το πρώτο μέρος που κοιτάζει επάνω σου είναι το στήθος. Πράγμα που σημαίνει πως για να του κινήσεις την προσοχή, ξέρεις πού να επικεντρωθείς. Σουτιέν με ενίσχυση, μπλουζάκια με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μακρυά από το ζιβάγκο.

(ΣΤΗΘΟΣ + ΚΩΛΟ)

Αν φορέσεις κόκκινα εσώρουχα, θα τον ερεθίσεις περισσότερο;

Αλήθεια: στο ζωικό βασίλειο, το κόκκινο χρώμα είναι σημάδι σεξουαλικής πρόκλησης και μην ξεγελιέσαι ο καλός σου δεν ανήκει κάπου αλλού. Το κόκκινο έχει ανεβαστικά αποτελέσματα τόσο στην ψυχολογία του όσο και εκεί που φαντάζεσαι.

(ΚΟΝΤΗ ΠΛΙΣΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΣΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ)

Τελικά, η έλξη από τα μάτια πιάνεται και κατεβαίνει σταδιακά;

Αλήθεια: η έντονη οπτική επαφή είναι αρκετή για να του κεντρίσεις την προσοχή. Αν θέλεις να φαίνεσαι σέξυ ξέχνα τα κατακόκκινα κραγιόν και δώσε έμφαση στο βλέμμα, φορώντας μα σούπερ μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

(ΠΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ)

Αν κάνεις την πρώτη κίνηση, θα τον εκνευρίσεις;

Ψέματα: ένας άντρας περιμένει πάντα από τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση. Η κίνηση αυτή μπορεί να είναι λεκτική ή σωματική ή απλά ένα νεύμα ή χαμόγελο..



Ποιό είναι το πιο ευαίσθητο ερωτογενές σημείο του;

α) Η βάλανος;

β) Η βάση του πέους;

γ) Οι όρχεις;

Η σωστή απάντηση είναι το α και η εξήγηση είναι η εξής: το πέος και συγκεκριμένα η βάλανος αποτελεί την μοναδική ερωτογενή περιοχή ενός αρσενικού. Ως ερωτογενή ζώνη εννοούμε εκείνη που όταν ερεθιστεί έχει τέτοια αντίδραση που μπορεί να οδηγήσει στον οργασμό. Η κορφή της βαλάνου είναι το πιο ευερέθιστο σημείο πάνω στο σώμα του.



Το σημείο G ενός άντρα βρίσκεται πάνω στη βάλανο;

Ψέματα: όπως και εσύ έτσι και εκείνος έχει ένα σημείο G. Στα αρσενικά, το σημείο αυτό εντοπίζεται στον προστάτη, τον μικρό αδένα κάτω από την ουροδόχο κύστη που περιβάλλει την ουρήθρα. Ο αδένας αυτός παίζει έναν μικρό ρόλο και στην παραγωγή σπέρματος αλλά βοηθά και στην ευχαρίστηση και εκσπερμάτωση. Για να ερεθίσεις το συγκεκριμένο σημείο, κάνε απαλό μασάζ στον αδένα, βάζοντας το δαχτυλάκι σου στην είσοδο του πρωκτού του (αν το αντέχει βέβαια και αφού τον ρωτήσεις).

(ΕΓΩ ΕΧΩ +ΠΕΝΤΕ G(rafenberg spot)) επίσης σας παραπέμπω σε σχετική ανάρτηση Σημείο G



Πόση ώρα χρειάζεται να περάσει για να έρθει σε στύση ξανά;


α) 10 με 20 λεπτά;

β) 30 με 45;

γ) μία ώρα;

Η σωστή απάντηση είναι το β και η εξήγηση είναι η εξής: η υπομονή είναι αρετή. Ο καλός σου θα πρέπει να περιμένει 30 με 45 λεπτά κατά μέσο όρο γιατί αλλιώς η επόμενη φορά μπορεί να είναι επώδυνη. Είναι πολύ σπάνιο για έναν άντρα να έχει δύο οργασμούς στη σειρά.

(ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ???)

Όταν εκσπερματώνει σημαίνει πως έρχεται σε οργασμό:

Ψέματα: μην συγχέεις τον οργασμό με την εκσπερμάτωση. Μπορεί να τελειώσει χωρίς να έρθει σε οργασμό και ταυτόχρονα μπορεί να έρθει σε οργασμό χωρίς να ολοκληρώσει απαραίτητα.

(ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ?)

Έχει άλλες δευτερεύουσες ερωτογενείς ζώνες εκτός από τη βάλανο;

Ναι, σε όλο του το σώμα. Όταν τα διάφορα σημεία ερεθιστούν μπορούν να οδηγήσουν σε ερεθισμό και της πρωτογενούς ερωτογενούς ζώνης. Άγγιξέ, φίλησέ τον στους όρχεις, στο λαιμό, στις ρώγες, στο στομάχι αλλά και στα αυτιά. Φυσικά, κάθε άντρας έχει την δική του μοναδική δευτερεύουσα ερωτογενή ζώνη και είναι στο χέρι σου να την ανακαλύψεις. 


Ποιό σημείο του ερεθίζεται περισσότερο με το άγγιγμα της γλώσσας;

α) Η μασχάλη;

β) Οι ρώγες;

γ) Τα αυτιά;

Η σωστή απάντηση είναι το β και η εξήγηση είναι η εξής: κάτω από τις ρώγες περνούν εκατοντάδες νευράκια. Το άγγιγμα της γλώσσας σου πάνω σε αυτές να τον ερεθίσει στο δευτερόλεπτο. Κάνε μικρούς κύκλους με τη γλώσσα με φορά από το κέντρο και προς τα πίσω. Θα σε παρακαλάει να συνεχίσεις.

(ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ Νο 10 ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΙΣΤΑ)

Ένας άντρας που έχει σταθερή σχέση και κάνει μπόλικο σεξ μέσα στην εβδομάδα, δεν χρειάζεται να αυνανιστεί;

Ψέματα: ο αυνανισμός αποτελεί αναγκαίο κακό για τους άντρες, Δεν έχει καμία σημασία αν είναι εργένης ή παντρεμένος. Για εκείνον ο αυνανισμός αποτελεί βιολογική ανάγκη και έναν εύκολο τρόπο να ξεφορτωθεί τη σεξουαλική ένταση που μπορεί να του προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άλλωστε, τα γεννητικά του όργανα παράγουν σπέρμα σε καθημερινή βάση και οργανισμός τείνει να το ξεφορτωθεί για να το ανανεώσει και πάλι.

Τι προτιμάει περισσότερο;

α)Το πρωκτικό σεξ

β) το στοματικό σεξ (από εσένα σε εκείνον)

Η σωστή απάντηση είναι το β:όσο κι αν θέλει να κάνει πρωκτικό σεξ μαζί, αυτό το πιάτο παραμένει εξωτικό στο σεξουαλικό σας μενού γιαυτό και προτιμά νααπολαμβάνει πιο συχνά το στοματικό σεξ που του κάνεις!

(DEPENDS)



Πόσο πολύ μπορεί να είναι το σπέρμα του όταν ολοκληρώσει;

α) 6,5 μιλιγκράμ

β) 13,5 μιλιγκράμ

γ) 20 μιλιγκράμ

Η σωστή απάντηση είναι το β και είναι η μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος που μπορεί να παράγει ένας άντρας μετά από μεγάλη περίοδο αποχής από το σεξ και της ολοκλήρωσης μέσω της εκσπερμάτωσης. Φυσικά η ποσότητα εξαρτάται και από την ηλικία, ή την υγεία του. Σε φυσιολογικές συνθήκες η ποσότητα σπέρματος κυμαίνεται από 0,2 ως 6,6 μιλιγκράμ.

Στο θέμα της αποτρίχωσης, προτιμούν το βραζιλιάνικο ή το απλό μπικίνι;

Και τα δύο ισχύουν: δεν τον απασχολεί η ονομασία που θα δώσεις στην αποτρίχωση ή η μέθοδος που θα προτιμήσεις αλλά το να έχεις μια καθαρή και προσεγμένη ευαίσθητη περιοχή.