Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΑΚΟΥΤΕ;

Ώσπου μια μέρα εξαφανίστηκε. Δεν είχε δηλωθεί νεκρός, ούτε εξαφανισμένος. Είχε δώσει εντολή, απλά να μην τον αναζητήσουν.
Τις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του, την εθελούσια αποχή του, σημειώθηκαν κάποια συμβάντα που οι φίλοι του, που τον γνώριζαν καλύτερα, τα συνέδεσαν με τον Μάνο.
Μια πυρκαγιά στο τμήμα σύγχρονης τέχνης ενός μουσείου στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, κάηκαν τα πιο πρόσφατα έργα που η τιμή πώλησής τους είχε ανέβει ανεξήγητα ψηλά, δίχως ούτε η αξία του καλλιτέχνη να την δικαιολογεί, ούτε οι εμετικοί κριτικοί να μπορούν να την υπερασπίσουν.
Κατόπιν ανατινάχτηκαν πέντε ( που είναι και τα μοναδικά παγκοσμίως ) εργοστάσια παραγωγής για μπάλες του γκολφ. Αυτό είχε αλυσιδωτές συνέπειες.
Κλείσανε λόγω πτώχευσης τα εργοστάσια κατασκευής μπαστουνιών γκολφ.
Τα γήπεδα γκολφ μετατράπηκαν σε πάρκα για το κοινό. Εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερό εξοικονομήθηκαν και πολλές περιοχές γλίτωσαν από την λειψυδρία.
Χιλιάδες άνθρωποι αφιέρωσαν τον χρόνο τους σε πιο δημιουργικές ασχολίες από το να χτυπάνε ένα μπαλάκι.(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Γύρισε και της είπε:
«Θα διοργανώσουμε ένα όργιο, μια τεράστια παρτούζα»
Η Θάλεια δεν πίστευε αυτό που άκουσε.
«Έχεις χαζέψει. Τρελάθηκες; Παρτούζα και όργιο ρε πούστη μου; Είναι ηλίθια ιδέα! Σε ένα μέρος όπως εδώ; Και ποιοι θα συμμετέχουν;»
«Θα δεις. Θέλεις να με βοηθήσεις;»
« Με τίποτα. Αν θέλεις κάνε το μόνος σου»
«Φεύγω. Τα λέμε αύριο» της είπε και απομακρύνθηκε.(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)
«Και εγώ το ίδιο. Η γυναίκα όταν αγαπάει έναν άντρα, φροντίζει την αδύνατη πλευρά του. Αυτό είναι καλό και για τους δύο.
Ένας άντρας όμως, για να αγαπάει μια γυναίκα, δεν θα φροντίζει καθόλου την αδύνατη πλευρά της.»(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)


Διαβάστε το ολόκληρο εδώ +γράφω

2 σχόλια:

forget-me-not,  21 Ιουνίου 2009 στις 11:00 μ.μ.  

για τΟν αεροπειρατη με το καλσον λεμε?>