Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ελληνομπαράς ( Όχι όπως λέμε "κουμπαράς' αλλά "κωλομπαράς")

Ρε παιδιά, αν ο υιός της Μαργαρίτας & του Ανδρέα, ο Τζωρτζ Παπανδρέου λέει ότι ο λαός έστειλε μήνυμα και θέλει εκλογές, σταματήστε να του στέλνετε μηνύματα. Στείλτε του MMS, βίντεο, ζωγραφίστε του το μήπως και πάρει χαμπάρι. Κανένας δε ζητάει εκλογές. Να αλλάξουν τα πράγματα-πρόσωπα ζητάει ο λαός. Αυτός, όταν καιγόταν τον Δεκέμβρη η Ελλάδα πάλι για μήνυμα του λαού που απαιτεί εκλογές καταλάβαινε. Αν υπάρχει ΕΝΑ ολοφάνερο ΝΟΗΜΑ στο μήνυμα μερίδας του λαού ΔΕΝ είναι να γίνουν ΑΠΛΑ εκλογές αλλά αυτοί οι πρόεδροι του κόμματος να ξεσκαρτάρουν το ΚΑΘΕ κόμμα από τα ΛΑΜΟΓΙΑ. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο διότι έχουν αναρριχηθεί στην προεδρία τους ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ από τις συναλλαγές με αυτά τα πολιτικά πρόσωπα και για αυτό είναι αναγκασμένοι??? να συνεχίσουν τους εσωτερικούς συμψηφισμούς, τις συμμαχίες, το στράβωμα των ματιών, τις κωλοτούμπες, τη παραπλάνηση, την απόκρυψη και τους πολιτικούς εκβιασμούς. Βαριά η λέξη εκβιασμός; Εκβιασμός=υποχρεωτικός συμβιβασμός-συμψηφισμός. Μή μιλάς για μένα για να μη μιλήσω για σένα. Μήπως υπερβάλλω; Πολύ θα το θέλατε, ειλικρινά. Αν σας ενοχλεί η συγκεκριμένη λέξη, να την αλλάξω. Να πω ΟΜΕΡΤΑ όρος της Μαφίας. Ή να πω ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ, που παντού και πάντα είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των γραπτών.

Και ο Γιωρίκας με τον Κωστίκα συνεχίζουν να μη καταλαβαίνουν τα "μηνύματα" που στέλνει ο κόσμος.

Τους γράφεις "ΜΑΛΑΚΑ" και αυτοί διαβάζουν "μαλακά", τους στέλνεις "ΑΚΟΜΑΜΙΑΠΟΥΤΑΝΑΦΕΡΑΤΕΣΤΗΒΟΥΛΗ" και αυτοί βλέπουν "Ακόμα, μια που τ'αναφέρατε στη βουλή".

"ΑΡΧΙΔΙΑΔΟΣΙΛΟΓΟΙ" γράφουν τα γκράφφιτι στους τοίχους και αυτοί βαυκαλιζόμενοι διαβάζουν " Αρχή-διάδοση-λόγοι" και επειδή είναι άνθρωποι με αρχές, διαδίδουν τους λόγους τους στα παράθυρα της τιβι

Ρε, σταματήστε τα γκρηκλισ στα μηνύματα μπας και πάρουν χαμπάρι

kommatoskyla.blogspot.com