Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ... VOL.1

To σήμα της εταιρείας μεταφορών το έχουμε δει όλοι εκατοντάδες φορές. Ποιος έχει προσέξει όμως το βέλος μεταξύ των γραμμάτων "Ε" και "Χ".Αυτό το βέλος σε συνδυασμό με την λέξη "Εxpress" προσδίδουν ιδιαίτερη αμεσότητα στο εν λόγο logo. Απίστευτο!



Διαφημίζει εταιρεία παραγωγής ταινιών τρόμου. Προσέξτε πως ένας κινηματογραφικός τροχός μετατρέπεται σε τρομαγμένο πρόσωπο...Η αγαπημένη όλων toblerone. Προσέξατε καθώς την απολαμβάνετε το βουνό το οποίο είναι το έμβλημα των Ελβετικών Άλπεων. Αν το προσέξατε αυτό,τι λέτε για την αρκούδα μέσα του;Αυτή βρίσκεται εκεί καθώς το μέρος από το οποίο παραδοσιακά προέρχεται η σοκολάτα αποκαλείται και "πόλη των αρκούδων". Γιαμ γιαμ...Ο σχεδιαστής δίνει το μήνυμα στον υπότιτλο αλλά πιο πριν έχει σχεδιάσει ένα πιάνο με πλήκτρα,δέντρα. Ιδιοφυές!
To logo της εταιρείας Hartford Whalers αποτελείται από 3 μέρη. Πάνω βρίσκεται η ουρά μιας φάλαινας. Κάτω βρίσκεται το γράμμα "w" από το οποίο ξεκινάει η λέξη "whale" που σημαίνει φάλαινα. Τέλος Στο κέντρο βρίσκεται το γράμμα "H",αρχικό της λέξης "Hartford".Εκπληκτικό!!!


Τοm Sawyer