Κυριακή 17 Μαΐου 2009

EL-LADA...Κάτι ξέρει μάλλον.

Και εκεί που περίμεναν τον Πούτιν να φτάσει στην κατοικία του στο Σότσι, για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον αγωγό αερίου, τον βλέπουν να "σκάει" μύτη με ένα Lada Niva!!! Βρε, που είναι το πολυτελές αυτοκίνητο; Ψάχνουν από 'δω, ψάχνουν από εκεί...τίποτα! Ήρθε με το Lada!

Και φυσικά δεν έκανε καμία πλάκα! Απλά ήρθε με LADA ο άνθρωπος. Που είναι το κακό; Σε σχέση με τα μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου, που κυκλοφορούν με πολυτελέστατα αυτοκίνητα!

Ξέρω τι σκέφτεστε... Σιγά να μην έκανε το ίδιο και εδώ ο Καραμανλής και να "σκάσει" με ντεσεβό!!! Ε, βέβαια, γιατί εδώ στο EL-LADA αν γίνει κάτι τέτοιο θα του φτύνουν και οι μύγες! Μάθαμε στην καλοπέραση. Είχαμε και στο χωριό μας τεθωρακισμένες Μερσεντέ και πολυτελή τζιπ! Κάποιος, δε θα βρεθεί να σφίξει τα ζωνάρια; Που θα πάει, θα βρεθεί!

Στη περίπτωση του Πούτιν, κανείς δε μπορεί να του πει κάτι φυσικά. Όπως θέλει θα έρθει. Μα αφού τον έχουν σα θεό εκεί! Lada θέλει; Lada. Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη, που λέει, ότι το έκανε αυτό, έτσι ώστε να ενισχύσει τη ρωσική βιομηχανία αυτοκινήτων. Καθαρά συμβολικούς λόγους δηλαδή. Ίσως και να είναι αλήθεια. Τι έχει να χάσει άλλωστε; Έχει την εικόνα του σκληρού, που δεν μπορεί να χαλάσει έτσι εύκολα.

Τώρα κακά τα ψέμματα. Θα πω για το Lada. Είναι ίσως το μοναδικό τζιπ που δεν μασάει τίποτα! Πηγαίνει πάντα και παντού! Όπου θες. Είναι καθαρά ένα αυτοκίνητο, που το έχεις για τα χώματα και το βουνό!!! Άντε, έκανα και τη διαφήμιση.