Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Απόψε το debate...

Ε, ρε τι έχει να γίνει σήμερα...στο Σκάι!!!! Το Σκάι θα είναι το μοναδικό κανάλι που δεν θα έχει σε απευθείας σύνδεση το debate. Θα το προβάλει στις 12 το βράδυ. Στις 8 λοιπόν (αν θυμάμαι καλά), που θα γίνει το debate το Σκάι θα έχει κάτι άλλο...όποιος ξέρει ας μου πει και μένα! Ελπίζω να βάλουν κάτι καλό. Όχι ότι θα βλέπω Σκάι. Απλά, θα είναι το διάλειμμα μου, όταν η συνέντευξη θα κάνει "κοιλιά"...Μα καλά τι λέω, θα έχει μπόλικες κοιλιές!!! Έτσι λοιπόν, όταν θα βαριέμαι , τσούπ...θα το αλλάζω.

Περιμένω σήμερα από τους πολιτικούς αρχηγούς, ξεκαθαρισμένες θέσεις σε διάφορα ζητήματα. Ίσως είναι μια ευκαιρία να το αποδείξουν. Και όχι να κάνουν τα παπαγαλάκια. Αν και νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα των παπαγάλων.

Και προς Θεού...ας μην αρχίσουν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο...πόσο τα βαριέμαι αυτά! Να, γιατί θα υπάρχει το Σκάι!!! Μόνο να μη βάλουν κάποιο ντοκυμαντέρ με παπαγάλους και η ερωτική τους ζωή...θα τρελαθώ! Βάλτε ελέφαντες, φίδια, λιοντάρια! Όχι παπαγάλους!!!