Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΜΠΑΤΣΟΙ !! ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!


Έτσι που λέτε αγαπητοί αναγνώστες.Σιγά μην τη βγάζαμε με ευρωεκλογές και Eurovision. Κάτι έλειπε.Κάτι πιο...πως να το πω...πικάντικο!
Σαν το σαλάμι αέρος ας πούμε! Και τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται όλο και πιο σωστό. Από αέρος ήρθε η νέα μας ασχολία.


Η εκδίκηση των γουρουνιών μόλις άρχισε. Τα συμβατικά μας όπλα και ο ανύπαρκτος υπουργός μας φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα ρουθούνια της Miss Piggy και η μάχη μοιάζει να είναι τελειωμένη πριν καλά καλά αρχίσει.Το σύνθημα "Μπάτσοι γουρούνια,δολοφόνοι" μετατρέπεται σε έκκληση για βοήθεια: "Μπάτσοι!Γουρούνια-δολοφόνοι!"

Ακόμα δεν συνήλθαμε από το απότομο ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας που κατάπιε πεινασμένη τις αδερφές Μαγγίρα και μόλις της ξέρασε με τη μία ήρθε ο "από μηχανής κιμά" ιός να μας αποτελειώσει. Άχρηστες και επικίνδυνες πληροφορίες πρόκειται να εκτοξευτούν στον μολυσμένο αέρα.

Βιβλικές μουσικές και σενάρια συντέλειας θα έρθουν να μας κάνουν παρέα πανικοβάλλοντας με το έτσι θέλω τον κόσμο και καθηλώνοντάς τον στο σπίτι μακρυά από χασάπικα και κρεαταγορές.

Θα ζητήσουμε προστασία από τους μεγάλους χορηγούς της Υγείας ήτοι τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκων, τα εργαστήρια παραγωγής εμβολίωνκαι βιάγκρα.
Τα σουβλάκια και τα παϊδάκια θα μεταμορφωθούν σε όπλα μαζικής καταστροφής και weapons of ass destruction. Οι ντελάληδες θα μας ξυπνάνε από νωρίς φωνάζοντας "Ήρθε το τέλος! Έκτακτο παράρτημα! Ήρθε το τέλος!" και ο τύπος με τη μαύρη κάπα και το μεγάλο δρεπάνι θα χεστεί στο τάληρο.

Δεν ξέρω γιατί (και ούτε μπορώ να το καταλάβω)
αλλά ο θάνατος πουλάει αδέρφια.
Ας είναι.
Εκείνος μπορεί να πουλάει, εμείς όμως δεν πρέπει να αγοράσουμε!