Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Η παπαγαλομανία...

Ευτυχώς που δεν έδωσα καμία σημασία το Σαββατοκύριακο στις ειδήσεις! Μας έπρηξαν πια με αυτά τα παπαγαλάκια. Τόσο πολύ που στο τέλος θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι το έκαναν σκόπιμα για να βγάλουν κανά φράγκο και τα pet shop!!!

Τόσα είναι τα παπαγαλάκια πλέον στην τηλεόραση, που στον ύπνο μου βλέπω μόνο αυτά! Κανονική πλύση εγκεφάλου. Καλύτερα να ηρεμήσουμε τώρα. Σταματήστε πια. Νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι ο πολιτικός λόγος των κομμάτων...ή μήπως είναι τα παπαγαλάκια; Ή μήπως ...τα παπαγαλάκια της πολιτικής. Υπάρχει και αυτό.

Τα πάντα θυμίζουν παπαγαλάκια. Μιλάει κάποιος πολιτικός και όλα σου μοιάζουν τόσο γνωστά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάπου το έχεις ξανακούσει. Μα, ναι. Κάθε χρόνο λένε τα ίδια. Πα..πα...πα...πα...(όχι έτσι κάνει η πάπια!!!)....Θα...θα...θα...(τώρα μάλιστα!).

Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα σε αυτή τη χώρα. Πραγματικά δεν έχουμε τι άλλο να καταστρέψουμε. Τα δάση τα κάψαμε, της λίμνες τις πουλήσαμε, τις θάλασσες τις βρομίσαμε, τη Βουλή την "μολύναμε", τους πολιτικούς τους εξαγοράσαμε, κάναμε τη νύχτα μέρα, τα ζώα τα βασανίσαμε, τη Siemens την κλέψαμε, σκοτώσαμε τα παιδιά τον Δεκέμβρη, χάσαμε την πίστη μας, προσβάλαμε την πίστη άλλων, υποκλέψαμε, πληγώσαμε ψυχές, δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις, φορολογήσαμε όλους τους φτωχούς, φακελώσαμε όλη την Ελλάδα, προδώσαμε ιδανικά, δεν υπερασπιστήκαμε την Ιστορία μας.

Καλά να πάθουμε. Αλλά το ζητούμε είναι...βάλαμε μυαλό; Μάθαμε από τα λάθη μας;

Εσείς κύριοι που ευθύνεστε για όλα αυτά , καλό είναι να πάτε σπίτια σας. Γιατί, ό παπαγάλος είναι πουλί...και το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη...