Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Πράσινα, κόκκινα, κίτρινα. μπλέ...

...Παπαγαλάκια!!!

Φυσικά και αναφέρομαι στο σπότ της ΝΔ για τα...πράσινα παπαγαλάκια! Συμπαθητικά τα παπαγαλάκια, δεν μπορώ να πω. Αλλά τι σας φταίνε και τα μεταχειρίζεστε έτσι; Γιατί να συνδέσει στο μυαλό του ο Έλληνας πολίτης την αισχρή πολιτική του Πασοκ με τα αθώα πτηνά;;;

Είναι γελοίο να νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουν έστω και την τελευταία στιγμή να πείσουν τους αναποφάσιστους. Δεν θέλω να σταθώ μόνο στα σποτς της ΝΔ. Και το Πασοκ δεν πάει πίσω. Είναι ακόμα χειρότερα. Βγαίνει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος και μιλάει. Σιγά ρε λέκτορα! Πόσες φορές το γυρίσατε το συγκεκριμένο για να τα πει σωστά άραγε; Και θέλει να μας πείσει; Για το σποτ του ΚΚΕ...Εντάξει τα 'σπασε! Ήταν σαν να έβλεπα τηλεόραση στη κομουνιστική Ρωσία!!! Μόνο κόκκινο!!! Και από φαντασία μηδέν! Για ακόμα μια φορά μένουν στα ίδια ξύλινα λόγια, που ξέρουν να λένε τόσα χρόνια! Για τα υπόλοιπα σποτ των άλλων κομμάτων, δεν ξέρω. Ομολογώ ότι δεν τα είδα.

Παπαγαλάκια τελικά είναι όλοι τους. Χωρίς εξαίρεση. Ακόμα και αυτοί που θέλουν να προσφέρουν, το έχουν ανάγκη και είναι ικανοί, συνήθως ακολουθούν την ηλίθια "γραμμή" του κόμματός τους! Αν δεν το κάνουν παίρνουν τον ....!

Σε ομιλία του ο Καραμανλής, σα θεός, συγχώρεσε τις αμαρτίες των βουλευτών του και των Υπουργών και άρχισε πάλι να μιλάει για τα καλά που έκανε η ΝΔ σε αυτό τον τόπο, για τα έργα και για τη διαφάνεια!!!Κύριε ελέησον!!! Και φυσικά δεν έλειψε το θέατρο μεταξύ των αρχηγών. Ο ένας να κατηγορεί τον άλλο. Ρε μάστορα, δε θέλω σε μια ομιλία να ακούω κατηγορίες για άλλους και τίποτα άλλο. Μέχρι τώρα δεν άκουσα ξεκάθαρα με τι σχέδια πάμε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο! Ποιές είναι οι θέσεις σε ορισμένα ζητήματα; Τίποτα. Αυτοί εκεί. Το χαβά τους, να θάβει ο ένας τον άλλο.

Άστους μωρέ να τρώγονται. Εγώ το τριήμερο 5-6-7 Ιουνίου έχω κανονίσει εκδρομούλα!!!