Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Δεν εγκαταλείπω...

Που να χάθηκα τόσες μέρες ε; Δεν έπαθα και τίποτα. Απλά είπα "Αφεντικό τώρα που ήταν Πάσχα, είπα να είμαι λίγο λάσκα". Ε, εγώ το παράκανα!!!

Πρώτο θέμα...Παυλίδης. Βρε τον ζουζουνιάρη, κάνει και μουτράκια και δεν φεύγει. Καλά θα δει τις επόμενες εκλογές. Next please!!!

Δεύτερο θέμα...Μπράβο στον Παναθηναϊκό. Έκλεισε τα πέντε! Άντε και του χρόνου με υγεία! Κρίμα για τον Ολυμπιακό που δεν τα κατάφερε. Θα μπορούσαμε να έχουμε δυο ομάδες ελληνικές στην τριάδα! Δεν πειράζει και εσύ, next year!

Τρίτο θέμα...Αψού!!! Γρίπη! Προσοχή ποιόν φτύνετε και μετά το μετανιώσετε!!! Από 'δω και πέρα τα φτυσίματα θα γίνονται εικονικά, όπως ..."πτού" και καλά! Κομμένα τα φιλιά με γλώσσα, στο μάγουλο, στο κούτελο, στο χέρι, στη μασχάλη...Τα φιλιά θα δίνονται στα πεταχτά. Εντύπωση μου έκανε η μόδα που γεννήθηκε μέσα στο πανικό της γρίπης. Η μάσκα που καλύπτει στόμα , μύτη. Όπως των χειρουργών! Βρε για να θυμηθώ καλύτερα...Α, ναι! Εδώ στην Ελλάδα απαγορεύεται κάτι τέτοιο σύμφωνα με την κυβέρνηση καθώς αποτελεί αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου!!! Βλέπε κουκούλα!!! Οπότε μάγκες... πάρτε χαρτομάντιλα, έρχεται γρίπη!!!

Και τέταρτο θέμα...Το διάβασα στο troktiko και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πάντως με συντάραξε! Δείτε το εδώ! Τελικά τρέλαναν την Έφη Θώδη;;; Τι λες τώρα; Ξαναλέω, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια! Αλλά εάν είναι... κρίμα. Εντάξει, η Θώδη είχε μια αγάπη για δημοσιότητα και εσείς την εκμεταλλευτήκατε μέχρι εκεί που δεν πάει! Αυτό το επίπεδο θέλατε; Φάε τα τώρα! Να δω ποιος θα συγκινηθεί πρώτος από εσάς και θα αρχίσει τα δήθεν αφιερώματα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.