Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΛΟΥΚΕΤΟ-ΛΟΥΚΕΤΟ-ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ

Τέλειωσε και η Εurovision των πολιτικών. Στην αρχή νόμιζα ότι μιλούσαν για την κανονική Eurovision γιατί άκουσα κάτι για σκηνογράφους και ότι ο σκηνοθέτης δεν κάνει καλά πλάνα στους πολιτικούς αρχηγούς. Μετά συνειδητοποίησα ότι και το DEBATE έχει σκηνογράφο. Μάλιστα τα ίδια σκηνικά θα υπάρχουν και στο DEBATE για τις βουλευτικές εκλογές. Μας σκέφτονται οι άνθρωποι και είπαν να μην πληρώσουν για άλλα σκηνικά.

http://www.elearningadvisor.com/wp-content/uploads/2008/03/debate.jpg

Η Χούκλη ευχαρίστησε την Τρέμη γιατί έλυσε το αριθμητικό πρόβλημα 5 πολιτικοί- 6 δημοσιογράφοι. Τα κόκαλα του Πυθαγόρα ακόμα τρίζουν. Ο Ευκλείδης, από εκεί που βρίσκεται, ακόμα δεν έχει βρει τη λύση. 2 μέρες τη συζητάνε με τον Κέπλερ, αλλά ακόμα τίποτα.
Μετά το Πυθαγόρειο έρχεται και το Τρέμειο. Δώστε της το Νόμπελ από τώρα.

Λιάτσε, παραδέξου το. Για πλάκα πήγες εκεί. Εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά. Καλύτερα να στέλνατε την Πετρούλα.

Ωραία ντυμένο το μωρό από το ΣΚΑΙ. Αλλά πολύ πράσινες οι ερωτήσεις. Η κατηγορία ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, και αυτή ρωτούσε τι θα γίνει με την δενδροφύτευση στον Παρνασσό. Όταν έφτασε τελικά η κατηγορία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, είχε ξεμείνει από ερωτήσεις.

Χωρίς ΣΤΑΗ, το DEBATE δεν τραβάει.

Αγαλματάκια ακούνητα μου θύμισαν οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Αλαβάνος έκανε ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό και τις απαντούσε μόνος του στην διευκρινιστική ερώτηση. Ο Παπανδρέου έκανε το παπαγαλάκι και είπε 50 φορές την φράση- για το καλό του πολίτη.

Μετά τον Ρόμποκοπ, τον Τσιγγάνο μπάτσο, τώρα έρχεται ο ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ. Ο Συνδεσμίτης μπάτσος, θα μπαίνει στη Θύρα-4, εκεί που οι άλλοι αστυνομικοί φοβούνται.
Θα μπαίνει με καμουφλάζ και πυρσό και θα πιάνει όποιον βωμολοχεί.

Ο Σρόιτερ έκανε μαμάτες ερωτήσεις. Ρώτησε την Παπαρήγα γιατί απέφυγε τον έλεγχο της εφορίας και γιατί δεν δίνει στους υπαλλήλους του κόμματος, το μισθό των 1400 ευρώ που προτείνει σαν βασικό μισθό το ΚΚΕ. Η Παπαρήγα του είπε ότι όσοι δουλεύουν για το κόμμα, είναι εθελοντές, για τον φουκαριάρη τον Κομμουνισμό
.

Λουκέτο,λουκέτο. Θα πεινάσεις. Θα πεινάσεις. Πάνε για μπάνιο. Πάνε για μπάνιο. Μην ψηφίσεις. Μην ψηφίσεις. Λουκέτο,Λουκέτο. Κάτμαν.Κάτμαν.Λουκέτο.