Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Πριν νοικιάσουμε την ταινία, ρίχνουμε και μια ματιά στις σκηνές στο πίσω μέρος


Ένας ξυλουργός από την Ταϊβάν, αγόρασε μια ταινία με...υπόθεση και ανακάλυψε ότι πρωταγωνιστούσαν η γυναίκα του και ο καλύτερός του φίλος. Ο Lee είχε πάρει το DVD το 2002, αλλά κατάφερε να εκδικηθεί τον φίλο του μόλις το 2008 και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έξι μηνών, που όμως μπορεί να μετατραπεί σε πρόστιμο.

Όλα άρχισαν όταν ο άτυχος σύζυγος αποφάσισε να νοικιάσει την ταινία "Σχέσεις με τις γυναίκες των άλλων". Λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι μεταξύ αυτών των γυναικών ήταν και η δική του.

Η ταινία είχε γυριστεί με κρυφή κάμερα και ο Lee είδε έναν πολύ στενό φίλο του, χασάπη, να είναι ένας από αυτούς που κάνει "σχέσεις με τις γυναίκες των άλλων" και συγκεκριμένα με την δική του.

Ο Lee που ζει σε χωριό κοντά στην Τάιπέι, αφού είδε το DVD, χώρισε την γυναίκα του διότι προφανώς δεν ήθελε να είναι από τους "άλλους". Ο καλός του φίλος αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο διέφυγε από το χωριό τα ίχνη του χάθηκαν.

O σύζυγος όμως δεν ξέχασε και δεν συγχώρεσε. Έξι χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2008 εντόπισε τον χασάπη σε μια γειτονική πολίχνη και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον μηρό. Ο χασάπης έκανε μήνυση για σωματικές βλάβες και παρά το ότι οι εισαγγελείς ζήτησαν να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός οι δύο πρώην φίλοι αρνήθηκαν. Ο Lee θέλησε να μηνύσει με τη σειρά του τον χασάπη για μοιχεία, αλλά το αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί.


Πηγή