Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΘΗΛΥΚΟΣ ΜΟΓΛΗΣ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ

Θυμίζει την ιστορία του Μόγλη, που μεγάλωσε στη ζούγκλα με τη βοήθεια μιας λύκαινας, όμως, αυτή τη φορά, ζούγκλα φαίνεται πως ήταν το ίδιο το σπίτι του κοριτσιού.

Το πεντάχρονο κορίτσι ζούσε στην ουσία με σκύλους και γάτες σε διαμέρισμα της περιοχής Τσίτα της Σιβηρίας. Αν και στο ίδιο διαμέρισμα ζούσαν ο πατέρας και οι παππούδες της, κανείς δεν φρόντιζε τη μικρή, δεν της είχαν μάθει να μιλάει και της απαγόρευαν να βγει από το σπίτι.

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας για την προστασία των παιδιών που επισκέφτηκαν το σπίτι, διαπίστωσαν έκπληκτοι πως το κορίτσι έδειχνε να γνωρίζει τη... γλώσσα των ζώων και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με γαβγίσματα.

«Εδώ και περίπου πέντε χρόνια το κορίτσι περιβάλλεται από σκύλους και γάτες και δεν έχει βγει ούτε μία φορά από το σπίτι», ανέφερε σε ανακοίνωση της η αστυνομία της Τσίτα. «Όταν εντοπίστηκε, το κορίτσι αντιμετώπισε τους ανθρώπους όπως ένας μικρός σκύλος, ενώ φαίνεται ότι καταλαβαίνει τα ρωσικά χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει». «Κατά πάσα πιθανότητα, το κορίτσι ζούσε με τα ζώα και το μεγάλωσαν αυτά».

Το πεντάχρονο κορίτσι βρίσκεται πλέον σε ίδρυμα όπου δέχεται ιατρική και ψυχιατρική βοήθεια.(ΤΑ ΝΕΑ)

2 σχόλια:

bleforada 28 Μαΐου 2009 στις 11:46 π.μ.  

ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 28 Μαΐου 2009 στις 11:50 π.μ.  

Όντως κρύβει πολλά ο πλανήτης Γη.
Όμως δυστυχώς ακόμα περισσότερα κρύβει η ανθρώπινη διαστροφή!