Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΣΚΥΨΕ,ΓΥΡΝΑ,ΑΝΕΒΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!


Βιβλίο με συμβουλές σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου ένα παντρεμένο ζευγάρι να τονώσει τη σχέση του έγραψε και κυκλοφόρησε καθολικός ιερέας από την Πολωνία. Ο ίδιος καλεί τα ζευγάρια να έχουν μια «καλή και με φαντασία ερωτική ζωή»!

Ο ιερέας Ksawery Knotz έγραψε το βιβλίο που φέρει τον τίτλο : «Για παντρεμένα ζευγάρια που αγαπούν τον Θεό» και που πολλοί το παρουσιάζουν ως το «Καθολικό Kama Sutra".


Ο καθολικός ιερέας κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων επειδή μέσα στον οδηγό αναφέρει λεπτομερώς πως μπορούν τα παντρεμένα ζευγάρια να «νοστιμεύουν» την ερωτική τους ζωή.

«Κάθε πράξη, κάθε σεξουαλική στάση που έχει σκοπό την διέγερση επιτρέπεται και ευχαριστεί τον Θεό. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τα ζευγάρια μπορούν να δείξουν την αγάπη τους με οποίο τρόπο αυτά επιθυμούν,» αναφέρει μέσα στο βιβλίο του.

Ο ιερέας Ksawery Knotz εξηγεί πως το σεξ μέσα στον γάμο δεν θα πρέπει να είναι βαρετό αλλά συναρπαστικό και να περιέχει φαντασία και εκπλήξεις!

Το εν λόγω βιβλίο διατίθεται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες της χώρας γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία ενώ έχει πάρει την έγκριση της Καθολικής Εκκλησίας της Πολωνίας.