Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ


"Συναγερμός για παγκόσμια επιδημία"
"Αυξάνονται τα κρούσματα σε όλον τον κόσμο"
"Ήρθε και στην Ευρώπη"
"Είναι στη Γαλλία και ας μην έχουν υπάρξει κρούσματα!"


Αυτοί είναι λίγοι μόνο τίτλοι ειδήσεων σε εφημερίδες. Επιτέλους πια φτάνει! Τη μια στην Αμερική , μετά στην Αγγλία, μετά στη Γαλλία και σιγά σιγά πλησιάζει!Τέτοια λατρεία του θανάτου και της εσχατολογίας δεν την περίμενα! Δηλαδή ρε παιδιά όλος ο κόσμος από το Μεξικό έπαιρνε γουρούνια; Μα όλοι;

Μην με γεμίζετε με απειλές, κινδύνους και φόβο για πανδημία.

Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή τώρα; Να σταματήσουμε να τρώμε χοιρινό; Από παντού; Άντε και το κάναμε! Μετά;

Θα περάσει ο κίνδυνος ή θα μας έχετε σώσει; Θα δώσετε πίσω λεφτά σε όσους εμπορεύονται χοιρινό για τη ζημιά που προκαλέσατε; Θα μας χορηγήσετε μήπως δωρεάν το εμβόλιο κατά του ιού όπως θα έπρεπε να το κάνετε; Φυσικά και όχι! Ε τότε πάρτε τα μέτρα σας και βουλώστε το!

Αρκετά ακούσαμε ότι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου το 2009 με την κρίση στο κεφάλι μας. Αρκετά για τα κρούσματα βίας (από αλλοδαπούς φυσικά!Αλίμονο...).Αρκετά από όλα!

Κρίμα να χάνουν άνθρωποι τη ζωής τους αλλά όχι με κάθε φτέρνισμα να σπέρνουμε τον πανικό. Και αν πάει στο Ισραήλ ή στην Τουρκία που δεν τα τρώνε; Τι θα λέμε μετά; Ότι κάποιος άπιστος τους μόλυνε; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Καλή η ενημέρωση αλλά υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε που μας αφορούν άμεσα. Όχι να διαβάζουμε κάθε μέρα ότι ο θάνατος πλησιάζει και μας περικυκλώνει όλο και πιο πολύ.

Για αυτό και εγώ θα τσακίσω τώρα τις μπριζόλες μου, θα πιω και τις ρετσίνες μου! Αν είναι να πάμε από γουρούνι, τουλάχιστον ας είμαστε χορτάτοι!