Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Αναλαμβάνουμε (Βάπτιση) Τα βαπτίσια - (Γάμος) Τα γαμ...α & άλλαι κοινωνικαί εκδηλώσεις

                                                                        


ΑΝΕΡΓΙΑ                                           

Ναι, ε, και? Όπως και σε άλλες εποχές υπήρχε ανεργία έτσι και σήμερα. Μαζί όμως εμφανίζονται και νέα επαγγέλματα. Όποιος προβλέπει τη ζήτηση και μπορεί να την καλύψει τα κονομάει. Το μπλογκ μας, πρωτοπόρο όπως πάντα, σύστησε μια εταιρία παροχής υπηρεσιών. Το τραγούδι που μας χαρακτηρίζει είναι το "Δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας'' από τις "Λακκούβες". Επειδής είμαστε λίγοι ακόμα όμως, αναζητούμε συνεργάτες. Προσόντα απαιτούμενα να είναι πρόσχαροι, ευχάριστοι, παρανοϊκοί, γελαδεροί, κορμάρες, δημιουργικοί, με φαντασία και να πίνουν-τρώνε ελάχιστα.

Ποιο είναι το αντικείμενό μας? Απλό..

Θέλετε να παντρευτείτε, να κάνετε ένα πάρτυ, να διοργανώσετε μια εκδήλωση αλλά είτε δεν έχετε φίλους ή οι γνωστοί σας που θα καλέσετε είναι ξενέρωτοι? Αναλαμβάνουμε εμείς να σπείρουμε το κέφι και να θερίσετε διασκέδαση. Θα γίνουμε εμείς οι "και γαμώ τα άτομα'' συγγενείς σας, η "κάτσε καλά" παρέα σας, η ψυχή της εκδήλωσής σας. Τραγουδάμε, χορεύουμε, πειράζουμε.

Οι τιμές μας ποικίλλουν ανάλογα το πόσοι από εμάς θα εμφανιστούμε ως καλεσμένοι. Τα δώρα που θα φέρουμε τα πληρώνετε επίσης, εσείς. Εάν θέλετε να κάνουμε και σεξ σε καμιά γεροντοκόρη θεία σας για να την κληρονομήσετε ( ναι, σεξ μέχρι θανάτου εννοώ) χρεώνουμε επίσης επιπλέον.

Πιστεύω ότι αν πάνε καλά οι δουλειές, εδώ  με τους συνεργάτες, λέμε να μεγαλώσουμε την επιχείρηση και να ιδρύσουμε και μια θρησκεία βολική για τις ανάγκες σας, μαζί με τις εγκαταστάσεις της ( εκκλησίες κλπ) στα μέτρα που βολεύει τον καθένα. πχ κανά σοβαρό κρασί και όχι μαυροδάφνη που δίνουν οι παπάδες, να επιτρέπεται στις φίλες της νύφης να μπαίνουν με μίνι και ξώβυζο, ο χορός του Ησαϊα να παίζεται από ζωντανή ορχήστρα, να μπαίνει η νύφη με το στολισμένο αυτοκίνητο μέσα στην εκκλησία, η κολυμπήθρα να είναι από τα jumbo κλπ.

Ειδικά για τον γάμο δίνουμε extra bonus όχι μόνο τη βιντεοσκόπηση του γλεντιού αλλά και την κάλυψη της πρώτης νύχτας σας με ειδικό σύμβουλο σεξολόγο-σκηνοθέτη.

Επίσης στις κηδείες παρέχουμε αληθινό θρήνο και όχι χαχαχούχα γελάκια και πηγαδάκια. Επίσης βιντεοσκόπηση με δώρο τις φωτογραφίες από την ταφή. Και αυτό επειδή πιστεύουμε ότι τον πεθαμένο θέλουμε να τον θυμόμαστε αφού δεν υπάρχει πια, αλλά τον γάμο μας ελάχιστοι, παρ'όλ' αυτά βιντεοσκοπούμε μόνο τους γάμους. ΚΑΙ αυτό θα το αλλάξουμε..

Μη φοβάστε τίποτα. Μπορείτε να είστε όσο ξενέρωτοι και κρυόκωλοι επιθυμείτε. Χάρη σε εμάς, κανένας στην εκδήλωση δεν θα το καταλάβει, μια που θα σας κάνουμε το επίκεντρο του κεφιού και όλοι θα έχουνε να λένε για το πόσο καλά περάσανε.

Και μια τελευταία έκπληξη. Μαθαίνουμε και μουσικά όργανα για να μη χρειαστείτε να πληρώσετε ΟΥΤΕ ορχήστρα. Τα κορίτσια μας ξέρουν κλαρίνο και τα αγόρια κρουστά.

Αποστείλατε βιογραφικό.