Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Συνοικέσια





Λαμβάνουμε πολλά μέηλ από μοναχικούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη την επικοινωνία και μέσα σε όλα τα άλλα που μας ζητάνε είναι να τους διορίσουμε στο δημόσιο, να δείρουμε τον γείτονά τους, να τους κάνουμε ευτυχισμένους και να τους βρούμε σύντροφο. Επειδή τα τρία πρώτα μου είναι ακατόρθωτα και επειδή έχω πολλές ανύπαντρες φίλες και άσχημους φίλους θα ξεκινήσω να δημοσιέυω φωτογραφίες που μου στείλατε για να σας προξενέψω :

Μαριγώ
Γαλλικά, πιάνο, ιππασία
Διαστάσεις 87-62-90
Αναζητάει άντρα παρθένο όπως και η ίδια
Τηλ 6958671445



















Μέλπω
Η δίδυμη αδερφή της Μαριγώς, δε σας τη συστήνω γιατί δεν ξέρει ούτε γαλλικά ούτε πιάνο αλλά αν παρ' όλαυτά θέλετε να τη φορτωθείτε να ξέρετε ότι έχει κυτταρίτιδα. Πού, ψάξτε και θα την βρείτε. Επίσης δεν ξέρει να ντύνεται, δεν ξέρει τι θέλει και είναι μπερδεμένη.
Τηλ 6971847563








Μιχάλης
είναι ο αδερφός των κοριτσιών μετά την εγχείριση η οποία δεν πέτυχε. Τώρα αν εσείς πιστεύετε ότι πέτυχε, γνωρίζει άπταιστα αριθμητική, counter strike, του αρέσουν τα ταξίδια και οι μελαχροινές. Είναι χωρισμένος με κανένα παιδί και δεν τον ενδιαφέρει ο εσωτερικός σας κόσμος, μόνο η εμφάνιση.
Τηλ 6931777046
















ΕΠειδή όλοι οι άντρες ξέρουν ότι οι γυναίκες όταν μεγαλώνουν μοιάζουν με τη πεθερά τους οπότε αν είναι χοντρή θα γίνουν και αυτές χοντρές, αν είναι καλοστεκούμενη, ε, τότε δεν θα τους μπουρουχέψει πολύ με τα χρόνια, εξασφάλισα και μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της κυρα-Σούλας, μητέρας των κοριτσιών και του αγοριού για να δείτε πως θα γίνουν όταν γεράσουν και αυτές.






4 σχόλια:

Ανώνυμος,  19 Μαΐου 2009 στις 5:20 μ.μ.  

ΓΑΜΑΤΟ!!!ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ...ΕΦΑΡ(ΑLLOSTYLE)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 19 Μαΐου 2009 στις 5:33 μ.μ.  

εγώ χαίρομαι που βρήκες το ταίρι σου μέσα από το Υ!
Μην αγχώνεσαι δεν πιστεύω να σου ζητήσει αμοιβή ο φίλτατος Χαράλαμπος!

Υ.Γ. Μήπως δοκίμασες τα τηλέφωνα;
Ενδιαφέρομαι για τη Μαριγώ!

Σγουραμαλης,  19 Μαΐου 2009 στις 6:37 μ.μ.  

Παρ'όλο που είδες τη μάνα της;

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 19 Μαΐου 2009 στις 9:31 μ.μ.  

Μα για να πλησιάσω τη μάνα της και την αδερφή της θέλω να την γνωρίσω!
Θέλω να "μπω" για τα καλά στην οικογένεια αυτή!