Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Κανένα ελληνικό σίριαλ του χρόνου;


Τέσσερις νέες σειρές θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, εκτός αυτών που συνεχίζονται και αυτών που ήταν ήδη στην αναμονή, και από τις 4 μόνο μια θα είναι εγχώριας παραγωγής (και ιδέας;).
Οι άλλες τρεις θα είναι οι ξενόφερτες "Τρελοί για αγάπη", "Μίστερ εντ Μις Πιλς", "Βεσίνος", στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν Αθερίδης-Βλαντή, Ματσούκα-Καραμίχος, Κόκλας-Σακκά.
Η ελληνική θα λέγεται "Ονειροπαγίδα".
Τα ίδια σχεδόν και στο Mega που είχε ξεκινήσει με Μαρία η άσχημη, Λατρεμένοι μου γείτονες και το ίδιο θα κάνει και του χρόνου.
Εξαίρεση τα γερά χαρτιά "4" του Παπακαλιάτη και η αστυνομική σειρά που ετοιμάζει ο Κοκκινόπουλος με τους Ρίσβα-Σακαλή, τους συντελεστές της πετυχημένης σειράς "Μαύρα μεσάνυχτα".
Τουλάχιστον το σώζει με εγγυημένες επιτυχίες δηλαδή.
Το σίγουρο όμως είναι πως οι Έλληνες σεναριογράφοι θα έχουν κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς κοστίζει πολύ να το στήσεις όλο αλα ελληνικά.
Πού να σπας το κεφάλι σου, ενώ μπορείς να βρεις έτοιμη την ιδέα και το σενάριο!!
Μόνο που κάτι τέτοιο θέλει πάντα προσοχή, καθώς δεν καταφέρνουν πάντα να ανταποκριθεί στην ελληνική πραγματικότητα, βλ. Μαρία η άσχημη.
Να θυμήσουμε πως ο Alpha αποφάσισε να μην έχει κανένα σίριαλ από του χρόνου καθώς κοστίζουν πολλά, χωρίς να σου εξασφαλίζουν επιτυχία...

*Πληροφορίες από το ΚΑΡΦΙ

Our Greek Tv