Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Δεν οίδα, οτι ουδέν οίδα

  • Όχι, δε τον σκέφτηκα εγώ τον τίτλο. Αλλά σκέφτηκα ότι θα σας φανεί χρήσιμος. Θα χρειαστούμε πολλά πράγματα για αυτό να προσέχετε να μη σας τα πάρουν όλα. Πολύ προσοχή, τώρα που οι επικίνδυνοι τύποι που κυβερνάνε ΕΝΤΕΧΝΑ τη χώρα οδηγώντας την προς την αποδόμησή της και που αν ήταν απλώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ δεν θα ανησυχούσα αλλά όλα δείχνουν, λάθος, ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ότι έχουν συγκεκριμένους λόγους και σκοπούς που καταστρέφουν τα πάντα γύρω μας ακολουθώντας ακριβείς οδηγίες των πολύ γνωστών σε όλους σας οικονομικών συμφερόντων ( ΔΝΤ, Σόρος κλπ) και επιβεβαιώνοντας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ γεωπολιτικές στρατηγικές που εφαρμόστηκαν στο παρελθόν σε άλλες χώρες ( Σερβία, Γεωργία, Λίβανος κλπ) καθιστώντας μας μια ακόμα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ χώρα και οδηγώντας μας σε αδιέξοδο????? από το οποίο θα μας βγάλουν οι ίδιοι που μας οδήγησαν σε αυτό, εμφανιζόμενοι ως σωτήρες και για την οποία ΣΩΤΗΡΙΑ θα πρέπει να αποδεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

                                                                                                                                                                         

  •  Το κόλπο είναι μελετημένο, δοκιμασμένο, πετυχημένο. Μη περιμένετε ότι με τους ίδιους πολιτικούς που υπάρχουν εδώ και τριάντα χρόνια θα αλλάξει τίποτα. ΟΛΟΙ είναι μέσα στο ίδιο κόλπο απλά το μεγαλύτερο μέρος του βραβείου θα το λάβει όποιος είναι στην εξουσία. Όποιοι είναι έξω από το "κόλπο", οι πιο πολλοί δηλαδή, εμείς, είμαστε γραμμένοι στα αρχίδια τους. Απομένει μόνο η σαντυγί και τα κερασάκια στη τούρτα που θα τοποθετηθούν μέσα στα επόμενα τρία με έξι χρόνια. Εκλογές ίσως γίνουν τον επόμενο χρόνο, δεν έχει σημασία. ΣΗμασία έχει η αποσταθεροποίηση και αποδύνάμωση της χώρας ( της Ελλάδος, κάποιας άλλης) και κατά συνέπεια η απογοήτευση και εξαθλίωση των πολιτών της. Οικονομική εξαθλίωση (χρέη) πνευματική (παιδεία , φυγή ελπιδοφόρων επιστημόνων στο εξωτερικό), ηθική ( μηδενισμός, σταρχιδισμός, ωχαδερφισμός κλπ), κοινωνική ( γκετοποίηση, εγκληματικότητα, φόβος). Στην Ελλάδα, έτσι όπως ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ διαλύσανε δε λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

                                                                                                                                                                                    

  •  Και έτσι βλέπεις οι γείτονες Τούρκοι να έχουν υπουργό εξωτερικών έναν κορυφαίο στο χώρο του, τον Αχμέτ Νταβούτογλου και εμείς τη κόρη του Μητσοτάκη, ενός από τους αρχιτέκτονες της καταστροφής της Ελλάδας, άξιος συνεχιστής του έργου του Ανδρέα. Οι άλλοι γείτονες να έχουν παραγγείλλει διακόσια άρματα που θα τα ονομάσουν Βουκεφάλας ( οι Σλαβοσκοπιανοί ντε) και στα άμεσα σχέδια τους να παραλάβουν τα επόμενα χρόνια και πέντε πολεμικά πλοία που θα τα αράζουν ή στο Δυρράχιο της άλλης γείτονος Αλβανίας ή στη Κωνσταντινούπολη, μια που ΑΚΟΜΑ δεν έχουν θάλασσα αλλά ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ να αποκτήσουν.                                                                     
  •  Και εσείς καθίστε να επιλέγετε ποιον Αρτέμη Μάτσα θέλετε για πρωθυπουργό.                                
  • Χάρισμα σας οι "Χαρισματικοί" οι "καταλληλότεροι" οι "Γενικοί γραμματείς, οι "Εθνοπατέρες"                                                                                                                                                   
  • Όποιος δεν έχει ιδέες, έχει ιδεολογία.                                                                                                          
  •  Κλείστε τις τηλεοράσεις και ανοίξτε κανένα βιβλίο

1 σχόλια:

MR. KAYA,  27 Μαΐου 2009 στις 7:17 μ.μ.  

Πάρα πολύ καλό.
Σε ευχαριστώ που το έγραψες στο blog μας...