Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

KΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΝΥΚΤΟΣ

Σε πιάνει απελπισία. Βλέπεις την υποτίμηση του ανθρώπινου είδους. Μια απλή βόλτα και είσοδος σε κάποιο club-μπουζούκια σε καθιστά μάρτυρα αυτού του "εμπορίου" σαρκός. Ένα μάρτυρα και συνεργό μαζί. Το ευχαριστιέσαι και συ να 'χεις στις υπηρεσίες σου μια ομορφονιά.Να σε περιποιείται,να σου φέρει το ποτό,να σου πει "ευχαριστώ".Μάλιστα όσο πιο σμολ τα ρούχα της,τόσο πιο λαρτζ εσύ στο μπουρμουάρ. Θέλεις να αισθανθείς χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ικανοποιείς στο κεφάλι σου τα ζωώδες ένστικτα σου.
Το ίδιο ισχύει και με τα αγοράκια φυσικά. Όλοι έχουμε δει αυτούς τους τύπους με τα κολλητά μπλουζάκια,το ξυρισμένο στήθος ή αν είναι πιο χάι κλας μαγαζί φοράνε κοστουμάκια λες και πηγαίνουν στο γάμο. Σε καλησπερίζουν και σου διαθέτουν το καλύτερο τραπέζι τους,λες και είσαι άρχοντας. Άμα δεν κάτσεις σε βρίζουν από μέσα τους σαν να είσαι ξεπεσμένος.
Καλοστημένη βιομηχανία κρέατος που ανοίγει τις πύλες της αφού ο ήλιος έχει εξαφανιστεί,για να μην εμφανιστεί η ασχήμια των προθέσεων και της ψυχής τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος,  11 Απριλίου 2009 στις 5:44 π.μ.  

Molis gyrisa ap'ekso,to eida ayto pou les megale tom.Kreata einai oloi-oles tous.Vgazoun ta vyzia tous les kai einai den kserw kai gw ti.Den tha yparxei pote isotita se ayto to thema.

Tom Sawyer 11 Απριλίου 2009 στις 11:20 μ.μ.  

Άντε και το είδες φίλε μου τι έγινε;Ελπίζω να έκανες κάτι για να το αλλάξεις.