Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !


Έκπληκτους και προβληματισμένους αφήνει τους ειδικούς η υπόθεση τιυ 28χρονου Ρώσου Αρτιόμ Σιντόρκιν. Ο Σιντόρκιν πήγε φοβισμένος στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Ούτε ο ίδιος όμως, ούτε οι γιατροί του περίμεναν αυτό που τελικά αντίκρυσαν: ένα κλαδί ελατου, στους πνεύμονές του.

Οι ακτινογραφίες έδειχναν κάτι που έμοιαζε με όγκο και οι γιατροί έβαλαν αμέσως τον ασθενή στο χειρουργείο. Εκεί, όμως, ανακάλυψαν πως αυτό που έμοιαζε με όγκο ήταν ένα ...κλαδί από έλατο, ύψους 5 εκατοστών, το οποίο αναπτυσσόταν μέσα στους πνεύμονες του νεαρού.

«Όταν έκανα την τομή είδα βελόνες δέντρου, οπότε έμεινα έκπληκτος, εμβρόντητος, σκέφτηκα «τι μπορεί να είναι αυτό;» δήλωσε στο Reuters ο χειρουργός Βλαντιμίρ Καμάσεφ.

Οι γιατροί αποφεύγουν να διατυπώσουν υποθέσεις, ο ασθενής όμως υποψιάζεται ότι μπορεί να είχε εισπνεύσει σπόρους από έλατο.

Η βοτανολόγος Όλγκα Μπαράνοβα παραμένει δύσπιστη: «Είναι απολύτως αδύνατο για ένα πράσινο φυτό να φυτρώσει από σπόρο μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Για να φυτρώσει ένα φυτό απαιτούνται πολλές προϋποθέσεις -φως, κατ' αρχήν, καθώς και υγρασία και συγκεκριμένες θερμοκρασίες» είπε.

Ο Σιντόρκιν αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ το έλατο-παράσιτο εξετάζεται στο εργαστήριο.
(ΤΑ ΝΕΑ)

-ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;