Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ..;

Απάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη για το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" σύμφωνα με το οποίο το ζεύγος Στυλιανίδη ταξίδεψε Παρίσι με 2.500 € τη βραδι

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11 Απριλίου, 2009

κκ Συντάκτες

Απάντηση του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη σε δημοσίευμα εφημερίδας, σχετικά με «στοιχεία» του Υπουργείου Παιδείας για αποστολή του στο εξωτερικό
Τα ταξίδια των εθνικών αποστολών μελών της εκάστοτε κυβέρνησης στο εξωτερικό διέπονται από συγκεκριμένο πρωτόκολλο και κανόνες, που προσδιορίζονται από τις οικονομικές υπηρεσίες των Υπουργείων σύμφωνα με το δημόσιο λογιστικό.
Αυτό άλλωστε εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί μέσα από τη σύγκριση υπουργικών αποστολών σε κάθε υπουργείο επί όλων των κυβερνήσεων.
Πάντοτε σεβάστηκα και σέβομαι την εφαρμογή αυτών που προβλέπονται με βάση το νόμο και το πρόγραμμα της κάθε αποστολής εργασίας.
Τα υπόλοιπα που περιγράφονται στο δημοσίευμα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Σχόλιο :

Απαντήσεις με νόημα : Γιατί να χαλάσω τη πιάτσα ; Σεβάστηκα τις αρχές αυτού του σπάταλου κράτους. Είναι η σχολή Βουλγαράκη με τα : Τα νόμιμα και τα ηθικά.
Η αμετροέπεια αυτών των πολιτικών ΔΕΝ έχει όρια.
Πότε θα ξεκουμπιστούν να φύγουν . . . είναι το ζητούμενο . . .

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν, ότι είχε πει για το 1989 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο πρεσβύτερος): "Έναν Πρωθυπουργό δεν το στέλνεις στη φυλακή, τον στέλνεις στο σπίτι του", το οποίο το εφάρμοσε στη συνέχεια και ο αείμνηστος Ανδρέας, στη περίπτωση του Εφιάλτη, αν και ΔΕΝ του άξιζε τέτοια επιείκεια (αρκετό κακό μας έκανε).


Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο stoxasmos-politiki.