Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Τι; Δηλαδή τέλος το γουρουνάκι;


Και ξαφνικά μετά από πολλές ημέρες, βλέπω πάλι τηλεόραση! Τι το ήθελα; Ένα καλό δεν άκουσα! Μίζες, Παυλίδης, Βατοπέδι, παπάδες με πολυτελή αυτοκίνητα! Πάλι καλά θα περάσουμε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά...άκουσα για τη "γρίπη των χοίρων"!!! Ε, όχι ρε γαμώτο! Όχι και αυτό! Φτάνει, σταματήσαμε να τρώμε κοτόπουλα, φοβηθήκαμε και δεν πλησιάζουμε κοντά σε πουλιά, μας χέζουν τα περιστέρια και τρέχουμε σαν τρελοί στο γιατρό...και τώρα δε θα τρώμε γύρο, σουβλάκια και γουρουνόπουλο;;; Πάτε καλά ρε; Λευτεριά στα γουρουνάκια!

Να δείτε που όλο αυτό το σκηνικό είναι στημένο!!! Αλήθεια. Βρε μήπως τελειώνουν τα γουρούνια και λένε να κάνουν τσιγκουνιές; Βρείτε ένα άλλο ζώο που να μη τρώγεται και πείτε ότι έχει γρίπη! Ας πούμε ο κροκόδειλος. Πείτε τον κροκόδειλο!!!! Αυτός δεν τρώγεται...μας τρώει! (Τώρα θα μου πεις τον κάνουν τσάντες...έχετε δίκιο). Βρε μπελάς που μας βρήκε. Το άκουσε και η μάνα μου και μας έχει ταράξει στα χορταρικά!!!! Μόνο μπεεεεε δεν έχω κάνει ακόμα!!!

Για να τα πάρουμε από την αρχή. Έχουμε τη νόσο των τρελών αγελάδων, άρα κρέας,γιαούρτια και γάλα τέρμα. Έχουμε τη γρίπη των πουλερικών, άρα κρέας, αυγά, ομελέτες, κοτέτσια τέρμα! Και τώρα μας προέκυψε και η γρίπη των χοίρων...τον χάσαμε το γύρο πατριώτη!!!

Είμαι σίγουρος το επόμενο που θα έχει γρίπη θα είναι τα ψάρια! Τι στο καλό, τόσο κρύο έχει μέσα στους ωκεανούς...ακόμα να πουντιάσει; Αν αρπάξει και αυτό κρύωμα, πάνε οι ψαροταβέρνες πάνε οι ψαρόσουπες! Θα τρώμε φύκια!