Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Μοσχάρια στο ΙΚΕΑ!!!



Τιμή Ιταλίας 119 ευρώ, Σλοβακίας 129 ευρώ Μοσχαροχώρας 139 ευρώ.


Μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες ενδιαφέρθηκαν να εξαγοράσουν τα καταστήματα ΙΚΕΑ διότι ανακάλυψαν ότι συχνάζουν εκεί τα πιο καλά και υπάκουα και αποδοτικά μοσχάρια, πρόβατα και άλλου είδους παρωπιδοφόρα ζώα, χρήσιμα στον άνθρωπο. Κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα διότι έχουμε αν όχι το ακριβότερο παγκοσμίως, αλλά σίγουρα από τα ακριβότερα ΙΚΕΑ.Μπείτε στη σελίδα της και ελέγξτε κάθε χώρα πόσο πουλάει Όπως και άλλες πολυεθνικές, βρίσκουν κορόϊδα και τους τα αρπάζουν. Μετά μη κατηγορείτε τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου για την ηλιθιότητά σας. ΚΑΙ αυτοί βρίσκουν ΕΣΑΣ και τα κάνουν όπως τους βολεύει και συμφέρει. Επίσης μη μου πείτε ότι είμαστε μικρή αγορά. Η Σλοβακία είναι μικρότερη. Ούτε το επιχείρημα ότι είμαστε απομακρυσμένη χώρα. Δεν δικαιολογείται τέτοια απόκλιση στις τιμές. Επίσης ούτε το επιχείρημα ότι ναι μεν είναι ακριβή η ΙΚΕΑ αλλά φθηνότερη από άλλα ελληνικα καταστήματα. Σε έναν ξυλουργό ( όσοι απέμειναν και δεν τους κατέστρεψε η ΙΚΕΑ ) αν πάτε θα πληρώσετε αν όχι λιγότερα , τα ίδια, αλλά θα σας φτιάξει τα έπιπλα με ΣΑΦΩΣ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ΚΑΛΫΤΕΡΟ ξύλο και θα σας τα συναρμολογήσει στο χώρο σας. Σας βαρέθηκα, ζώα. Είναι και κλειστό το χόντος σέντερ για να πάω να πάρω την νέα κρέμα από συκώτια και νεφρά δελφινιών και φαλαινών που θα κάνει καλό στο δέρμα μου . Ευτύχώς που δεν αναγράφει έτσι τα συστατικά της στην ετικέτα για να μπορέσω να στεναχωρηθώ την επόμενη φορά που θα δώ ένα σκοτωμένο δελφίνι...

1 σχόλια:

Binational 29 Απριλίου 2009 στις 9:51 π.μ.  

Έστειλα το ακόλουθο mail στις παρακάτω διευθύνσεις,νομίζω πως πρέπει OΛOI να βομβαρδίσουμε τουλάχιστον τις καταναλωτικές οργανώσεις με mail!!!

inka@inka.gr, grammateia@synigoroskatanaloti.gr, katagelies@ekpizo.gr, PORTOSALTE@skai.gr, perm.sec@mcit.gov.cy

Παράθεση:
"Dear sirs,
look at those identical items from your catalogs pls
http://olympiada.files.wordpress.com...ng?w=477&h=724
http://olympiada.files.wordpress.com...ng?w=455&h=707
Could you pls explain to me why ONLY in Greece the item is 20% more expensive than in all other parts of Europe including FYROM?"

Αυτό το mail έστειλα στην ΙΚΕΑ μετά την ανάγνωση του άρθρου http://olympia.gr/2009/04/27/ikea/

Τηλεφώνησα και στην ΙΚΕΑ Ελλάς η οποία μου απάντησε κυνικά τα ακόλουθα: "Είμαστε franchise ... έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώνουμε τις τιμές όπως νομίζουμε!!!

Είναι καθαρή άπατη εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή!!!
Τηλεφωνική καταγγελία για αισχροκέρδεια στο μέχρι της 22:00
Υπουργείο Ανάπτυξης:
(Γενική Γραμματεία Καταναλωτή)
Τηλ.: 1520

Η κυρία στο τηλέφωνο μου είπε πως όσες περισσότερες καταγγελίες έχει τόσο καλύτερα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΉΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!

Ας αποδείξουμε πως ενωμένοι είμαστε δυνατοί και όχι κορόιδα όπως κάποιοι νομίζουνε!