Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Επιτέλους ξανά εδώ...



Καταρχήν, να ζητήσω συγνώμη από τους συν-bloggers μου εδώ για την απουσία μου αυτές τις μέρες και φυσικά από τους αναγνώστες που δεν τηρήσαμε το πρόγραμμα. Αλλά δεν φταίω αλήθεια λέω. Έχω την κατάρα του internet!!! Όπου και να πάω κάτι θα πάθει η σύνδεση ή το pc...Αυτές τις μέρες, έφταιγε το pc. Μπήκα από ένα γνωστό μου και το pc του, ήταν γεμάτο με "ιούς"!!! Δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τη πασιέντζα να περάσει η ώρα...
Ελπίζω όλα να είναι εντάξει και να μη τύχει κάτι άλλο...
Πολλά έγιναν αυτές τις μέρες αυτό είναι σίγουρο. Ένα από αυτά, που γέλασα... το "κάρφωμα" της κόρης του Παυλίδη που τον "έδωσε" στεγνά...Κάνε παιδιά να δεις καλό μετά σου λέει ο άλλος! Μα καλά, στο ίδιο σπίτι (λέμε τώρα), μένουν, δε μπορούσαν να αποφασίσουν τι θα πει ο καθένας; Άντε να παίρνουν σειρά ένας- ένας και να μας αδειάζουν τη γωνιά. Και πολύ έμειναν.
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Με το ζόρι να μείνουν στην εξουσία. Αφού δε σε "σηκώνει" το κλίμα. Τα έχουμε κάνει μπάχαλο. Ο κάθε αναρμόδιος αναλαμβάνει αρμοδιότητες...
Έτσι μάλλον σκέφτηκαν και ξεκίνησαν να κάνουν έργα κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης!!! Πασχαλιάτικα!!! Ρε, πάτε καλά; Αφού όλοι μας ξέρουμε ότι κάθε Πάσχα γίνεται χαμός με τους εκδρομείς!!! Ποιός έξυπνος είπε να ασφαλτοστρώσουν αυτές τις μέρες; Θέλετε να έχουμε ατυχήματα; Δόξα το Θεό έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας. Αλλά βέβαια, μη φανούμε χωριάτες στους τουρίστες...αν έρθουν!
Τώρα θα μου πεις...και χωρίς τα έργα πάλι με την κατάσταση που βρίσκονται οι δρόμοι μας, αποτελούν θανάσιμες παγίδες για τους οδηγούς. Τράβηξα μερικές φωτογραφίες, όμως δεν βγήκαν και τόσο καλές...ίσως τις ανεβάσω μια άλλη φορά, έτσι για το κόπο που έκανα.
Πάντως, νευρίασα με την "ανοργανωσιά" μας. Ακόμα και με αυτά τα ...έργα στους δρόμους, οι δρόμοι είναι άθλιοι. Φαίνεται τώρα με την κρίση ήταν μια ωραία ευκαιρία για μερικούς εργολάβους να "φάνε" μερικά εκατομμύρια και απλά να μπαλώσουν μερικά σημεία του δρόμου. Πάντα έτσι γίνεται. Και άντε μετά η αύξηση στα διόδια. Βέβαια...γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά! Και μας προσφέρουν αυτοκινητόδρομους αντάξιους της Ευρώπης...τρομάρα μας.