Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΟΡΝΕΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Έλληνα φοιτητή που απεβίωσε πρόσφατα, στο μεγάλο σεισμό της Ιταλίας.

Καλό κουράγιο σε όσους μείναν πίσω να τον θυμούνται. Καλό κουράγιο εύχομαι και στους γονείς του ώστε να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς τους δημοσιογράφους - όρνεα.

Μόνο τα όρνεα συμπεριφέρονται σαν αυτά τα ζώα που αποκαλούνται δημοσιογράφοι.Περιμένουν τον θάνατο των συνανθρώπων τους ώστε να γεμίσουν με σελίδες τις εφημερίδες τους και τα μπλογκς τους. Γιατί πλέον μιλάμε και για τα μπλογκς. Αηδία και δυσοσμία παντού.

Τι είπε πριν πεθάνει, πως αντέδρασε ή μητέρα του, τι όνειρο είχε δει το προηγούμενο βράδυ, πως νιώθουν οι φίλοι του, ήταν ο Παπαδάκης αυτός που τελευταίος μίλησε με την τραγική μητέρα και άλλα πολλά ερωτήματα.

Ειλικρινά ασελγούν πάνω στον νεκρό. Δεν σέβονται πλέον τίποτα. Δεν βρίσκεις ηρεμία πλέον, ακόμα και αν πεθάνεις.

Πως λες να αντέδρασε η μητέρα του παιδιού, μόλις έμαθε για το θάνατό του ρε ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ; Σίγουρα πάντως δεν πέταξε από την χαρά της.
Πως λες να ένιωσαν οι φίλοι του ρε ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;

Και δεν μας φτάνουν μόνο οι δημοσιογράφοι, έχουμε τώρα και τα μεγαλύτερα μπλογκς να αναδημοσιεύουν κείμενα και να φτιάχνουν βίντεο με λυπητερά τραγούδια που ανεβάζουν στο Youtube. Μπράβο σας ρε ξεφτίλες, έτσι τιμάτε το παιδί. Ποιος σε είπε ρε ότι θέλει βίντεο; Ποιος σε είπε ότι θέλει λυπητερά τραγούδια;

Ξέρουμε και το επόμενο χτύπημα. Ξέρουμε που θα γίνει. Τα όρνεα θα χτυπήσουν στην κηδεία.
Ρεπορτάζ, κάμερες, δηλώσεις και άλλες παπαριές. Θα μαλώνουν μπροστά στην κάμερα για το ποιος θα μιλήσει πρώτος στην μητέρα κ.α. τέτοια. Γνωστά πράγματα.

Για να είσαι πρώτος πρέπει να είσαι άξιος ή λαμόγιο.
Σε τούτη χώρα όμως, μόνο τα λαμόγια είναι πρώτα. Αυτοί που πατάνε επί πτωμάτων. Αυτοί που ξεπουλάνε ακόμα και την ίδια τους τη μάνα, για ένα δίστηλο.
Αυτοί είστε και αυτοί θα μείνετε.

Χίλιες φορές, εδώ στην μετριότητα και να λέω αυτά που θέλω, παρά στη πρώτη θέση και να γράφω αυτά που θέλουν άλλοι και οτιδήποτε ευτελές αρκεί να μου κάνουν κλικ και να ανεβάζω views.