Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

JUST SAYING...

Πολύ μου αρέσει να διαβάζω το blog..!
Όχι μόνο το δικό μας, αλλά γενικά... Όλα τα blogs.
Πλάκα έχει.
Ο Mr. Kaya γκρινιάζει για το ίντερνετ ή το τηλέφωνο. Ο Προμηθέας εκνευρίζεται με την άτιμη κενωνία. Ο Tabyblue τα βάζει με τους βλάκες τους πολιτικούς. O PJ έχει πολλές ανησυχίες τελευταία, για το σεξ, το θάνατο, το ποτό, ώρες ώρες με τρομάζει... Ο μικρός Tom είναι πιο χαλαρός γενικά, εκτός κι αν δει κάτι που θα τον εξοργίσει. Ο Σγουραμάλης ζει σε άλλον πλανήτη άρα δεν έχει λόγο να παραπονεθεί - πιθανή αιτία νεύρων θα μπορούσε να είναι το ότι ξέχασε το αγαπημένο του μαγίο πίσω στη Γη όταν μάζεψε άρον άρον τα πράγματά του για άλλα μέρη. (Μα τι λέω... Αφού κυκλοφορεί γυμνός... Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να νευριάσει!)
Στα υπόλοιπα ιστολόγια χτυπιούνται για τα αίσχη, οδύρονται για την ανικανότητα - του συστήματος, ή μήπως την προσωπική..; , δεν γνωρίζω/δεν απαντώ.
Και σκέφτομαι και λέω...
(Ααααααα....) ( Φανταστείτε το σαν μελωδική άρια..)
Δεν τα παρατάτε όλα να βγούμε μια βόλτα, να μας χτυπήσει ο ήλιος, να ανοίξουν τα ματάκια μας, να σηκώσουμε τα χεράκια μας να κάνουμε καμιά αγκαλιά μπας και ζεσταθεί η μαυρισμένη μας καρδιά...
Θα σας έβαζα φωτογραφία το χαμόγελό μου να πάρετε παράδειγμα, αλλά δεν με αφήνουν... Θα με μαλώσουν αν δείξω στους χιλιάδες αναγνώστες μου τη μουρίτσα μου...
Εσείς χάνετε!
Πάρτε λοιπόν, έναν Μάλαμα σε εκτέλεση Λιδάκη ( δεν βρήκα video με τον Σωκράτη, συγνώμη...) και να το θυμάστε κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε και δεν βρίσκετε λόγο να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας.
Φιλάκια!




FORGET-ME-NOT

3 σχόλια:

Tom Sawyer 30 Μαρτίου 2009 στις 6:48 μ.μ.  

Xαχαχαχα!!!Πολύ καλό!Ειδικά η περιγραφή του Χάρη.

MR. KAYA,  30 Μαρτίου 2009 στις 9:18 μ.μ.  

Καποιος έγραψε... Μπράβο...