Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Τέρμα η μέρα της γυναίκας ( χεχεχε...)


Ως γνωστό μια φορά βγαίνουμε από τη γυναίκα και μια ζωή προσπαθούμε να ξαναμπούμε μέσα της. Εχθές λοιπόν που συνεδρίαζαν τα ανώτατα στελέχη της ymagblog instruments, έριξα στο τραπέζι την ιδέα ότι καλό θα είναι να μπούμε και μια φορά στη ψυχολογία της καθημερινότητας μιας γυναίκας, διότι έχουμε και κάποιο επίπεδο ή τουλάχιστον θα πρέπει να δείχνουμε ότι έχουμε. Εγώ την έριξα, αυτή έπεσε και μαντέψτε ποιος την σήκωσε και την ασπάστηκε. Δεν θα σας το πω ( o Taby Blue ήταν!!!) επειδή δεν θέλει να δείξει το πόσο ευαίσθητος είναι αυτός ( ο Taby δηλαδή!!!) που όχι απλά τη σήκωσε αλλά την έσφιξε για να μη του τη πάρει άλλος.

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της Forget-me-not και των καλλυντικών που κουβαλάει στο νεσεσέρ του ο Sawyer καλουπώσαμε και καλλωπίσαμε τον Ονόματα-δε-λέμε μεταμφιέζοντάς τον σε αιθέρια ύπαρξη. Με τα ρούχα δεν είχαμε πρόβλημα, φοράμε το ίδιο νούμερο.

Έτσι όλη την ημέρα χθές κυκλοφορούσε ανάμεσά σας, ως γυναίκα. Κάποιοι από εσάς του μιλήσατε, του τη πέσατε, τον γοητεύσατε αλλά δεν έδωσε σε κανέναν τη χαρά του.

Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα για το πώς περνάει μια γυναίκα τη μέρα της και τα προβλήματα συμπεριφοράς που αντιμετωπίζει θα δημοσιευτούν αύριο.

Για το πώς περνάει τη νύχτα της, ψάχναμε εθελοντή για να μεταμφιεστεί σε γυναίκα, αλλά τελικά ήταν πιο εύκολο να βρούμε απ' όσο φανταζόμασταν.

Αύριο ξανά...για τα ζουμερά!!!