Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Στα ζευγάρια λεμε...ναι


Ακόμη κι αν σταθείς τυχερός και βρεθείς στον παράδεισο, μόνος σου δεν πρόκειται να τον απολαύσεις, ούτε να τον χαρείς.
Έτσι δεν λένε;
Αν όμως είσαι ακόμη πιο τυχερός και βρεις το άλλο σου μισό, τότε η ζωή, σου κλείνει το μάτι και όλα είναι μια χαρά.
Αυτά για τους ρομαντικούς που ψάχνουν τον απόλυτο έρωτα που θα τους δώσει την ευκαιρία να αρχίσουν να ονειρεύονται καρδούλες και φτερωτούς θεούς, αν και τις περισσότερες φορές αυτοί που έχουν βιώσει τον έρωτα αισθάνονται, έστω και για λίγο, οι ίδιοι θεοί. Όσο για την αγάπη αυτή απαιτεί γερά θεμέλια, έρχεται με την πάροδο του χρόνου και δημιουργεί ισχυρότατους δεσμούς ανάμεσα σε δύο «υγιής» ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς, παρόμοια θέλω, δηλαδή βλέπουν την ζωή αν όχι από την ίδια από κοντινή οπτική γωνία.
Στα ζευγάρια λοιπόν λέμε ναι… αλλά με προϋποθέσεις. Γιατί με τόσα που βλέπουμε δίπλα μας κάποιες επιφυλάξεις οφείλουμε να τις διατηρήσουμε.
Δεν με πιάνουν οι κακίες, όχι, απλά οι ανησυχίες.
Ζευγάρια ιμιτασιόν κυκλοφορούν πολλά,… σχέσεις φασόν που κοπιάρονται σε γάμους που τους βαφτίζουν επιτυχημένους, απλά επειδή δεν έχουν την δύναμη ή την θέληση να τους αφήσουν πίσω και να συνεχίσουν μόνοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο : http://www.epikairo.gr/?p=15629

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  21 Μαρτίου 2009 στις 6:53 μ.μ.  

sumfwnw sta zeugaria leme nai..kai monos s den mporeis na apolauseis tis diafores xares tis zwis, oute omws kai na moirasteis tis lupes...otan den erxetai omws kati..ti kaneis? anagkastika mathaineis na pernas kala k na apolamvaneis ta panta monos..swsta?