Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ...ΑΓΑΠΗ...


Τι καταλάβαμε δηλαδή τώρα; Ήρθαν και έκατσαν πάνω στο σβέρκο μας οι άνθρωποι της Σκότλαντ Γιάρντ. Και οι άτιμοι έπιασαν αμέσως δουλειά! Φαντάζομαι τα γέλια που έβαλαν όταν είδαν την "υπερσύγχρονη" οργάνωση της αστυνομίας μας! Ε, ναι έτσι είναι. Όταν δεν το κατέχεις....πρέπει να σου δείξει κάποιος άλλος. Και μάλιστα όταν αυτός ο άλλος είναι η Σκότλαντ...τα πράγματα έρχονται και ζορίζουν, γιατί αυτοί δουλεύουν δε παίζουν!!!
Θα φτιάξουν λέει, ειδική ομάδα για τους κουκουλοφόρους. Θα έχουν και "παπιά" για να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας! Δηλαδή εμένα που μου αρέσουν οι μπλούζες με κουκούλα;....Θα είμαι συνέχεια μέσα στα κρατητήρια, ακόμα και αν δεν έχω κάνει τίποτα;
Εντάξει, ίσως υπερβάλλω. Αλλά το πράγμα θα ζορίσει σε λίγο. Θα φοράς κουκούλα για τη βροχή, για το κρύο...και θα σε κοιτάνε με μισό μάτι! Δηλαδή κουκούλα ίσον ύποπτος; Και τα μικρά παιδάκια με τα χρωματιστά μπουφάν και με τις κουκούλες....πρέπει να προσέχουν;

Το δεύτερο μέρος αυτής της ιστορίας έχει να κάνει με τα εύσημα. Δηλαδή, εάν το μέτρο πιάσει και τελοσπάντων, σταματήσουν μερικοί να τα σπάνε αδιακρίτως, τότε θα βγει η κυβέρνηση και θα πει ότι ήταν δικιά της ιδέα, ότι το μελετούσαμε καιρό τώρα....και μόνο εμείς και κανένας άλλος. Άσε μπάρμπα, μας τα 'παν κι άλλοι. Μας πήραν χαμπάρι από την Αγγλία και όχι μόνο... και είπαν να μας δείξουν μερικά πράγματα.
Αν μπορούσαμε και μόνοι μας, θα το είχαμε κάνει χωρίς τη βοήθεια καμίας Σκότλαντ Γιάρντ! Αλλά βλέπετε, η αστυνομία δε λειτουργεί σαν αστυνομία, αλλά σαν δημόσιο....πας το πρωί στη δουλειά σου...πίνεις καφέ...κάνεις μια βόλτα...σχολάς πας σπίτι. Να τονίσω ότι δεν είναι όλοι στην αστυνομία έτσι, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να κάνουν κάτι αλλα δεν μπορούν. Όπως, δεν είναι και όλοι οι κουκουλοφόροι ¨κακοί" που θέλουν να μας περάσουν. Υπάρχουν και οι κουκουλοφόροι που απλά είναι ..παιδιά! Και το αίμα τους βράζει όταν βλέπουν την αδικία...την περιφρόνυση...τη διάκριση.

Να δω "Ζητά" πάνω σε παπάκι και τί στο κόσμο!